"PAO" DILER NA GRANICI SA OGROMNOM KOLIČINOM DROGE! Krio supstance u rezervnim točkovima, POLICIJA OTKRILA SVE! (FOTO)

Autor: M.B.

Hronika

25.02.2024

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika zaplena psihoaktivnih supstanci na granici.

"PAO" DILER NA GRANICI SA OGROMNOM KOLIČINOM DROGE! Krio supstance u rezervnim točkovima, POLICIJA OTKRILA SVE! (FOTO)

Foto: TANJUG/ MINISTARSTVO FINANSIJA UPRAVA CARINA/bs

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije, na GP Bezdan, pronašli su 350.505 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci u teretnom motornom vozilu bugarskih registarskih oznaka, a zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, policija je uhapsila vozača M. G. I. (1977). - Navodi se u saopštenju MUP-a.

Foto: MUP

Zaplena

Kontrolisano vozilo, pa nađene tablete

Na izlazu iz zemlje, kontrolisano je vozilo kojim je upravljao bugarski državljanin i u dva rezervna točka pronađena je veća količina tableta.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u Više javno tužilaštvo u Somboru.

Podsetimo, somborska policija je uspešno okončala intenzivnu istragu koja je dovela do rasvetljavanja 10 teških krađa na području Sombora, Bačkog Monoštora i Bеzdana. Osumnjičeni za ove zločine je Ž. Ž. (41) iz okoline Sombora, koji se sumnjiči da je u periodu od avgusta do decembra prošle godine provaljivao u kuće i krao novac, nakit i različite predmete. Materijalna šteta koja je na ovaj način pričinjena vlasnicima procenjuje se na oko 2.120.000 dinara, prema informacijama objavljenim u Dnevniku.


Uhapšen osumnjičeni Ž. Ž.

Nakon intenzivne istrage, somborska policija je uhapsila osumnjičenog Ž. Ž. i odredila mu zadržavanje do 48 sati. On je uz krivičnu prijavu, privеdеn osnovnom javnom tužiocu, a sudija Osnovnog suda u Somboru, na prеdlog tužioca, odrеdio jе osumnjičеnom pritvor do 30 dana.

Ovaj slučaj predstavlja značajan uspeh somborske policije u borbi protiv teških krađa na ovom području i pokazuje posvećenost i efikasnost njihovog rada u rešavanju ovakvih slučajeva. Takođe, važno je istaći da je pravosudni sistem promptno reagovao i odredio pritvor osumnjičenom, čime se šalje jasna poruka da se ovakve aktivnosti neće tolerisati. Somborci mogu biti sigurni da će njihova zajednica biti zaštićena od potencijalnih prestupnika poput osumnjičenog Ž. Ž.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading