UHAPŠEN MUŠKARAC U ŠAPCU ZBOG DILOVANJA DROGE: U stanu i kolima krio kokain i marihuanu

Autor:

Hronika

06.03.2024

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nalogu Višeg javnog tužilaštva u Šapcu, M. R. je zadržan do 48 časova i biće priveden tužiocu uz krivičnu prijavu.

UHAPŠEN MUŠKARAC U ŠAPCU ZBOG DILOVANJA DROGE: U stanu i kolima krio kokain i marihuanu

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Policija izvršila hapšenje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu uhapsili su M. R. (20) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, prenose beogradski mediji.

U Šapcu je uhapšen dvadesetogodišnji M. R. zbog sumnje da je posedovao narkotike. Policija je pretragom njegovog stana i vozila pronašla oko 64,5 grama marihuane, kao i 31 gram kokaina. Zanimljivo je napomenuti da je kod osumnjičenog pronađena i vagica za precizno merenje.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu uhapsili su M. R. (20) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga- saopšteno je.


Priveden uz krivičnu prijavu

Prema nalogu Višeg javnog tužilaštva u Šapcu, M. R. je zadržan do 48 časova i biće priveden tužiocu uz krivičnu prijavu. Očekuje se da će policijska istraga i dalje utvrditi sve okolnosti ovog slučaja.

Podsetimo

Službenici Odeljenja bezbednosti Nikšić preduzimaju aktivnosti u cilju suzbijanja ulične distribucije opojnih droga na teritoriji grada. Tokom ciljane kontrole vozila, koje je upravljao 20-godišnji P.M., pronašli su pet manjih PVC pakovanja sa sadržajem biljne materije zelene boje. Sumnja se da je u pitanju marihuana ukupne mase oko 13 grama.

Uprava policije je, nakon pronalaska marihuane, u koordinaciji sa državnim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, postupala po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici. Izvršen je pretres kuće i drugih prostorija koje koristi P.M. U odnosu na pronađeno oružje, državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću će izvršiti eventualnu kvalifikaciju dela.

Celu vest možete pročitati na Republika portalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading