POLICIJSKA AKCIJA U JAGODINI! Zaplenjena veća količina narkotika, novac i mobilni telefon! Osumnjičenom određeno zadržavanje!

Autor:

Hronika

17.03.2024

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšen muškarac iz Jagodine zbog droge.

POLICIJSKA AKCIJA U JAGODINI! Zaplenjena veća količina narkotika, novac i mobilni telefon! Osumnjičenom određeno zadržavanje!

Foto: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini uhapsili su P. V. (37) iz tog grada, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa pronađene opojne supstance

Prilikom pretresa njegove kuće, policija je pronašla oko 233 grama biljne materije nalik na marihuanu, kao i oko 63 grama materije nalik na amfetamin. Takođe, pronađena je i vaga za precizno merenje, koja ukazuje na to da je osumnjičeni vršio merenje supstanci.

Zaplenjen novac i mobilni telefon

Pored droge, policija je zaplenila i 36.000 dinara, 100 evra i mobilni telefon. Ovo ukazuje na to da je osumnjičeni možda koristio mobilni telefon u vezi sa prodajom droge, dok zaplenjeni novac može biti povezan sa ilegalnom trgovinom opojnim supstancama.

Zadržavanje i dalji postupak

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Jagodini. Ovo ukazuje na ozbiljnost optužbi i ozbiljnost pravnog postupka koji ga očekuje.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uspešno su sproveli akciju hapšenja osumnjičenih za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga. U akciji su uhapšeni Đ. Đ. (1972) i S. I. (1973), a detalji hapšenja otkrivaju ozbiljnost situacije.

Policija je u Vrčinu zaustavila automobil kojim su se kretali osumnjičeni i pronašla oko pet kilograma praškaste materije nalik na heroin, kao i 1.850 evra. Ova zaplena jasno ukazuje na ozbiljnost optužbi protiv osumnjičenih.

 

Celu vest možete pročitati na Republika portalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading