ZAPLENA PET KILOGRAMA DROGE! Policija zaustavila automobil u Vrčinu, našla veliku količinu supstanci i novca

Autor: Republika/M.V.B.

Hronika

15.03.2024

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja na krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga.

ZAPLENA PET KILOGRAMA DROGE! Policija zaustavila automobil u Vrčinu, našla veliku količinu supstanci i novca

Foto: MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uspešno su sproveli akciju hapšenja osumnjičenih za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga. U akciji su uhapšeni Đ. Đ. (1972) i S. I. (1973), a detalji hapšenja otkrivaju ozbiljnost situacije.
 

Privedeni uz zaplenu droge i novca


Policija je u Vrčinu zaustavila automobil kojim su se kretali osumnjičeni i pronašla oko pet kilograma praškaste materije nalik na heroin, kao i 1.850 evra. Ova zaplena jasno ukazuje na ozbiljnost optužbi protiv osumnjičenih.
 

Određeno zadržavanje do 48 sati


Nakon hapšenja, Đ. Đ. i S. I. im je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu. Ovaj korak ukazuje na ozbiljnost optužbi i nameru nadležnih organa da se uhapse osumnjičeni što je brže moguće i da se proces protiv njih sprovede u skladu sa zakonom.
Republika

Foto: MUP

Nađene supstance

Ovaj slučaj ponovo skreće pažnju javnosti na ozbiljnost problema nelegalne proizvodnje i distribucije opojnih droga u našem društvu. Ministarstvo unutrašnjih poslova i nadležni organi nastaviće sa borbu protiv ovakvih kriminalnih aktivnosti kako bi zaštitili javnu bezbednost i suzbili ovakve negativne pojave u društvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading