MUP ODREAGOVAO NA ŠOKANTNE TVRDNJE NARODNOG POSLANIKA MIROSLAVA ALEKSIĆA! Pripadnik Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata otkriva istinu!

Autor:

Hronika

13.03.2024

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđević ističe da je profesionalac koji odgovorno i posvećeno obavlja svoj posao.

MUP ODREAGOVAO NA ŠOKANTNE TVRDNJE NARODNOG POSLANIKA MIROSLAVA ALEKSIĆA! Pripadnik Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata otkriva istinu!

Foto: Nebojša Mandić

Povodom objave narodnog poslanika Miroslava Aleksića na jednoj društvenoj mreži u kojoj iznosi lažne navode o sukobima unutar Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata što predstavlja najgrublji napad na MUP, zlonamerno usmeren na pokušaj rušenja autoriteta jednog od, pored vojske, najuređenijih sistema bezbednosti Republike Srbije, Ministarstvo unutrašnjih poslova ističe da su svi Aleksićevi navodi apsolutno netačni.

Izjava Darka Đorđevića

 

- Pre svega želim da istaknem da su apsolutno netačni navodi narodnog poslanika Miroslava Aleksića da sam pomeren na niže radno mesto, a potom i pretučen od strane komandanta i drugih kolega iz JZO, pri čemu sam, kako navodi, teško povređen. Malo je reći da sam zgranut Aleksićevom slobodom i drskošću da besramno moje ime veže za događaje koji se nikada nisu desili i zloupotrebi ga u političke svrhe, iako se lično politikom nikada nisam bavio. Profesionalac sam koji odgovorno i posvećeno obavlja svoj posao i imam odlične odnose sa kolegama, kao i komandantom jedinice. Za obavljanje našeg posla neophodno je da imamo poverenje jedni u druge i svi smo posebno ponosni na činjenicu da uvek možemo da se bezuslovno oslonimo jedni na druge i da se međusobno pomažemo u svakom smislu. Zaista pokušavam da u sebi pronađem razumevanje i opravdanje za tu potrebu Miroslava Aleksića da moje ime potopi u dnevnopolitički talog, ali mi dostojanstvo i lični i profesionalni moral ne dozvoljavaju da dopustim takvu zloupotrebu ni mog imena ni jedinice čiji sam ponosni pripadnik- istakao je Đorđević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (35)

Loading
Milivoje

13.03.2024 18:08

Aleksic je prolupao zbog skupih BOSS odela.

Hana

13.03.2024 18:09

Aleksic je kvazistrucnjak koji tezi nasilju i nemirima u Srbiji.

Hana

13.03.2024 18:09

Opoziciji smeta svaki korak predstavnika vlasti.

Nemanja

13.03.2024 18:10

OSUĐENI LAŽOV NASTAVIO DA LAŽE ISTIM TEMPOM! To je Aleksic