"POTRAŽITE PRINCEZU OD VELSA" Moskva odgovorila na prozivke Londona o pokradenim izborima u Rusiji

Autor:

Svet

18.03.2024

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaharova je citirala Šapsovu izjavu da je predsednički kandidat i aktuelni ruski lider, Vladimir Putin, "ponovo ukrao izbore, ali neće ukrasti Ukrajinu".

"POTRAŽITE PRINCEZU OD VELSA" Moskva odgovorila na prozivke Londona o pokradenim izborima u Rusiji

Foto: Tanjug/AP

Zvanična predstavnica Ministarstva inostranih poslova Rusije, Marija Zaharova, pozvala je ministra odbrane Velike Britanije, Granta Šapsa, da potraži Kejt Midlton i da se ne bavi ruskim izborima.

Zaharova je citirala Šapsovu izjavu da je predsednički kandidat i aktuelni ruski lider, Vladimir Putin, "ponovo ukrao izbore, ali neće ukrasti Ukrajinu".

Ministar je napomenuo da će London raditi sa saveznicima da se "zaustavi krađa, povećanjem pomoći Ukrajini".

Kao odgovor na ovo, Zaharova je izjavila da Rusija nije ništa ukrala od njih.

- Svoje im nismo dali, pa se ljute. Navikli su da sve otimaju po pravu "ekskluzivnosti" Usput, šta je sa Kejt Midlton? Pojavila se - napisala je ona na Telegramu i posavetovala Šapsa da potraži princezu od Velsa.

Foto: Tanjug/AP

 

Kensingtonska palata objavila je fotografiju sa Kejt Midlton 10. marta. Ona sama nije se pojavljivala u javnosti od decembra, a u januaru je imala operaciju.

Međutim, međunarodne agencije, uključujući AFP, Rojters i Asošiejted pres, posumnjale su da je fotografija montirana i uklonile je iz svojih arhiva.

Podsetimo, kako su danas javili britanski mediji, princeza od Velsa je navodno primećena kako izgleda "srećno, zdravo i opušteno" tokom posete lokalnoj prodavnici na farmi tokom vikenda, što je prvi put da je viđena napolju otkako je bila podvrgnuta planiranoj operaciji abdomena.

Kejt i Vilijam su navodno viđeni na jednom od svojih omiljenih mesta, oko kilometar od svoje vikendice Adelaide, u Vindzoru u subotu nakon što su gledali njihovo troje dece - Džordža (10), Šarlot (8) i Luisa (5) - kako se bave sportom.

Uočavanje u prodavnici farme Vindzor pružiće preko potreban podsticaj britanskoj javnosti koja je sve više zabrinuta za princezino zdravlje usred cunamija spekulacija o njenom nepoznatom stanju.

Svedok koji je video par rekao je sinoć za The Sun:

- Posle svih glasina koje su se širile, bio sam zapanjen kada sam ih video tamo. Kejt je bila u kupovini sa Vilijamom i izgledala je srećno i izgledala je dobro. Deca nisu bila sa njima, ali to je tako dobar znak da je bila dovoljno zdrava da iskoči u radnju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading