HOROR U BLIZINI REKREATIVNOG CENTRA! Ubijene dve osobe, nekoliko njih RANJENO!

Autor:

Svet

17.03.2024

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još nije poznato kako je došlo do pucnjave.

HOROR U BLIZINI REKREATIVNOG CENTRA! Ubijene dve osobe, nekoliko njih RANJENO!

Foto: Shutterstock

Dvoje ljudi ubijeno je a petoro ranjeno u pucnjavi koja se u ranim jutarnjim satima dogodila u Vašingtonu, piše CNN.

Pucnjava je prijavljena u 3 sata ujutru u blizini Kenedi rekreativnog centra, kazali su u policijskoj upravi, a prenosi CNN.

Šef policijske uprave Džefri Kerol kazao je medijima da su povređeni prevezeni u lokalne bolnice, ali da u ovim trenucima nemaju infromaciju o njihovom stanju.

Još nije poznato kako je došlo do pucnjave, niti ko je pucao, a iz policije nisu najavili nikakvo hapšenje, kao ni ime osumnjičenih u slučaju.

- Zamolićemo ljude koji imaju bilo kakvu informaciju povezanu sa ovim incidentom ili su mu svedočili da obaveste policijsku upravu - kazao je Kerol.

Podsećamo, juče je došlo do pucnjave u Pensilvaniji.

Andre Gordon (26) osumnjičen je za pucnjavu u kojoj su ubijene tri osobe u Pensilvaniji, a trenutno se nalazi u pritvoru, saopštila je policija. Direktor policije u Trentonu, Nju Džerzi, potvrdio je da je Gordon u pritvoru.

Tragičan ishod pucnjave

Pucnjava je rezultirala smrću Tejlor Daniels (25), majke dvoje dece, kao i Gordonove maćehe i sestre (13). U trenutku pucnjave, u kući su se nalazile još tri osobe koje su uspele da se sakriju dok je Gordon pretraživao kuću u potrazi za njima. Nakon pucnjave, Gordon je oteo vozača automobila marke "honda" i odvezao se do Trentona, Nju Džerzi, gde se navodno zabarikadirao sa taocima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading