OSUĐEN NA MAKSIMALNU KAZNU: Tinejdžer podmetnuo požar i ubio DVE BEBE i tri odrasle osobe! EVO ŠTA JE REKAO NAKON ZLOČINA

Autor:

Svet

17.03.2024

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident se desio 5. avgusta 2020. godine, a Sejmor je priznao krivicu za ubistvo drugog stepena.

OSUĐEN NA MAKSIMALNU KAZNU: Tinejdžer podmetnuo požar i ubio DVE BEBE i tri odrasle osobe! EVO ŠTA JE REKAO NAKON ZLOČINA

Foto: Shutterstock

Gavin Sejmor, koji je u trenutku izvršenja zločina imao samo 16 godina, osuđen je na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora zbog podmetanja požara u kući porodice iz Senegala u Grin Vali Renču u Denveru, u kojem su tragično stradale dve bebe i tri odrasle osobe.

 

Incident se desio 5. avgusta 2020. godine, a Sejmor je priznao krivicu za ubistvo drugog stepena.


Tragična pogrešna identifikacija u narkotrafikingu

Istragom je utvrđeno da je podmetnuti požar bio posledica pogrešne identifikacije u narkotrafikingu, koja je završila na tragičan način. Osim Sejmora, optuženi su bili i tinejdžeri Kevin Bui i Dillon Siebert. Jedan muškarac, žena i dete su uspeli da prežive skočivši kroz prozor drugog sprata, ali petoro članova porodice iz Senegala, među kojima su bile i bebe, nažalost nisu imali tu sreću.

Apel za smrtnu kaznu i emotivno suđenje

Amandou Bej, koji je izgubio suprugu Hasan i šestomesečnu ćerku u požaru, apelovao je da Sejmor bude kažnjen smrtnom kaznom za ovaj zločin. Na suđenju, Sejmor se izvinio i izrazio kajanje zbog svojih postupaka, dok je Bej izneo emotivno svedočenje, izražavajući nadu da će osuđeni osetiti isti bol koji su osećali članovi porodice dok su umirali.

Reakcija detektiva policije i izrečena kazna

Detektiv policije u Denveru Nil Bejker opisao je ovaj slučaj kao "najgoru, najbesmisleniju istragu o ubistvu" koju je ikada istraživao. Dodao je da je ovo zločin koji je zaslužio maksimalnu kaznu, s obzirom na pet žrtava, od kojih su dve bile bebe. Na kraju, Sejmor je osuđen na 40 godina zatvora, uz dodatnih pet godina obaveznog uslovnog otpusta.

Ovaj tragičan događaj ostavio je dubok trag na porodicu žrtava, ali i na lokalnu zajednicu, ističući važnost adekvatne kazne za počinioce ovakvih teških zločina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading