ALVESU LEPŠE U ZATVORU NEGO NAPOLJU! Evo u kakvom luksuzu sa BAZENOM će Brazilac morati da "trune" sa RONALDINJOVIM bodigardom (FOTO)

Autor:

Sport

22.02.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sud je rekao da je kriv.

ALVESU LEPŠE U ZATVORU NEGO NAPOLJU! Evo u kakvom luksuzu sa BAZENOM će Brazilac morati da "trune" sa RONALDINJOVIM bodigardom (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Dani Alveš

Dani Alves osuđen na zatvorsku kaznu

Fudbalski svet je potresen vestima o osudi bivšeg fudbalskog reprezentativca Brazila i igrača Barcelone, Danija Alvesa, na zatvorsku kaznu zbog optužbi za silovanje. Alves, koji je tokom suđenja tvrdio svoju nevinost, osuđen je na četiri i po godine zatvora za ovaj ružan napad.

Brians 2 zatvor - Luksuzna "kazna"

Alves će služiti svoju kaznu u zatvoru Brians 2, koji je opisan kao zatvor sličan "Hilton" hotelu. Ovaj zatvor, otvoren 2007. godine radi smanjenja prenatrpanosti drugih zatvora, trenutno je dom za oko 1500 zatvorenika. Ono što ga izdvaja od ostalih jeste činjenica da poseduje ogroman bazen, koji zatvorenici mogu koristiti tokom vrelih letnjih meseca.


Interesantno je da će Alves deliti zatvorski prostor sa bivšim telohraniteljem svog nekadašnjeg saigrača iz brazilske reprezentacije, Ronaldinja. "Marka" navodi da je Ronaldinjov bivši telohranitelj, čovek po imenu Kutinjo, takođe zatvoren u Brians 2 nakon osude za seksualni napad.

Najpoznatiji stanovnik ovog zatvora bio je Džon Mekafi, koji je preminuo unutar njegovih zidina u junu 2021. Mekafi, koji je bio smešten u Brians 2 od oktobra 2021, bio je iznenađen uslovima života u zatvoru, opisujući ih kao luksuzne u poređenju sa američkim zatvorima.

Kontroverze i nasilje

Iako Brians 2 pruža značajno bolje uslove od većine zatvora, ipak nije imun na nasilje. Pre hapšenja Mekafija, jedan zatvorenik osuđen za seksualno iskorišćavanje maloletnika i lica sa invaliditetom, izboden je 29 puta u grudima, vratu i trbuhu. Takođe, jedan zatvorenik sa mentalnim problemima napao je svoje saputnike i osoblje u aprilu 2020. godine pre nego što je konačno obuzdan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading