TEKTONSKI POTRES U SVETU FUDBALA! Legenda Brazila i Barselone osuđen na VIŠEGODIŠNJU ROBIJU!

Autor:

Sport

22.02.2024

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sud bez milosti prema Alvesu!

TEKTONSKI POTRES U SVETU FUDBALA! Legenda Brazila i Barselone osuđen na VIŠEGODIŠNJU ROBIJU!

Foto: Tanjug/AP

Dani Alveš na meču Brazil - Kamerun

Čuveni brazilski fudbaler, Dani Alves, osuđen je na četiri i po godine u zatvoru zbog silovanja devojke u jednom eminentnom noćnom klubu u Španiji

Član istorijske generacije Barselone sa Mesijem, Pujolom, Ćavijem i Inijestom je proglašen krivim jutros na sudu u Kataloniji, gde je ranije ovog meseca dovođen u policijskom kombiju. 

Foto: Tanjug/AP

Dani Alves

Danas će najverovatnije provesti svoju prvu noć iza rešetaka kao osuđeni seksualni prestupnik, s obzirom da je od januara bio zadržavan u "Brajans 2" istražnom zatvoru kao osumnjičeni za zločin. 

Od početka, Alves je isticao svoju nevinost, naglašavajući da je imao seksualne odnose u toaletu kluba u Barseloni sa žrtvom, ali da je odnos bio uz pristanak 23-godišnje dame u pitanju. 

Prijateljica koja je bila sa njom u izlasku te večeri je na sudu svojim suzama rasplakala sve prisutne, prisećajući se osećanja svoje pratnje te večeri nakon, što je počinjen prestup u toaletu. S obzirom da je prvobitno zatevana devetogodišnja zatvorska kazna. može se reći da je Alves na kraju i prošao dobro. 

Dani Alveš je tokom karijere osvojio 42 titule, igrajući za klubove kao što su UNAM, Barselona, Sao Paulo, Pari Sen Žermen, Juventus, Sevilja i Bahija. Takođe, za reprezentaciju Brazila odigrao je 126 utakmica i postigao osam golova. Njegova uspešna karijera je obeležena brojnim trofejima i uspesima na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading