MARKO GRUJIĆ SE BORI PROTIV LONDONSKOG GIGANTA: Liga šampiona večeras na DUPLOM prenosu!

Autor:

Sport

21.02.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji dan prve runde mečeva osmine finala.

MARKO GRUJIĆ SE BORI PROTIV LONDONSKOG GIGANTA: Liga šampiona večeras na DUPLOM prenosu!

Foto: Tanjug/AP

Nakon sinoćnih duela i treće večeri osmine finala Lige šampiona, došao je red i na poslednju nakon koje će timovi zameniti domaćinstva.

Sinoć je na terenu od Srba bio sudija Srđan Jovanović, a danas je to slučaj sa Markom Grujićem koji će u dresu Porta na "Dragau" pokušati da dođe do povoljnog rezultata u izuzetno teškom prvom meču protiv londonskog giganta Arsenala.

Marko, istini za volju, provodi dobar deo vremena na klupi u poslednje vreme u Portugalu, ali ovo može biti potencijalna prilika za njega da se u stilu vrati na velike staze.

U isto vreme će u Napulju ogromnu bitku voditi Napoli i Barselona. Na stadionu "Dijega Armanda Maradone" koplja će ukrstiti dve ekipe koje se nalaze u nimalo zavidnim pozicijama, s obzirom na to da je u oba kluba situacija alarmantna, te da su i jedni i drugi gotovo sigurno izgubili bilo kakvu šansu za titulu u domaćim šampionatima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

FK Barselona

Katalonci jesu u nešto boljoj formi od četiri utakmice bez poraza, ali ni Napolitance ne treba nikada otpisati, iako na poslednjij osam mečeva imaju svega tri trijumfa.

Mečevi počinju u 21 čas, uživo prenos meča Porto - Arsenal bićete u mogućnosti da pratite samo na kanalima Arene sport Premium, dok će susret Napoli - Barselona pored pomenute televizije prenositi i RTS 1, a kao i uvek, lajv-blog biće obezbeđen na portalu Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading