SRBI SUDE U LIGI ŠAMPIONA VEČERAS: Evo KOJI meč je u pitanju i GDE gledati!

Autor:

Sport

20.02.2024

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se najveće takmičenje na Starom kontinentu.

SRBI SUDE U LIGI ŠAMPIONA VEČERAS: Evo KOJI meč je u pitanju i GDE gledati!

Foto: Starsport

Srđan Jovanović

Srpski sudija Srđan Jovanović dobio je novu veliku priliku da se vrati u Ligu šampiona i deliće pravdu na meču koji će u Ajndhovenu odigrati PSV i Borusija iz Dortmunda.

Ova dva tima sastaće se u okviru osmine finala Lige šampiona večeras od 21 čas, a Jovanoviću će pomagati Uroš Stojković i Milan Mihajlović, dok će ulogu četvrtog arbitra imati Novak Simović. Jovanović je ove sezone delio pravdu na samo jednoj utakmici Lige šampiona i to onoj između Uniona Berlina i Brage koju su gosti rešili u svoju korist rezultatom 2:3. Uz to, sudio je i meč Lige Evrope između Betisa i Glazgov Rendžersa u Ligi Evrope koji se završio istim rezultatom - 2:3 za goste.

Osim duela u Holandiji, jedan, u najavi, mnogo interesantniji susret biće odigran u Milanu.

 

 

Naime, koplja će na "Đuzepe Meaci" ukrstiti Inter i Atletiko Madrid. Neroazuri su ubedljivi lideri Serije A, ali Čolo Simeone svake godine iznenadi barem jednog "favorita", te nema sumnje da nas očekuje izuzetno uzbudljiv dvomeč na programu.

Direktne prenose ova dva duela možete pratiti na kanalima Arene sport premium od 21 čas, ali i putem lajv-bloga na našem portalu.

Podsetimo, Srđan Jovanović je prvi put delio pravdu u najelitnijem evropskom takmičenju u sezoni 2019/20, kada je učestvovao na meču između Lila i Ajaksa. Debi u Ligi Evrope dogodio se dve sezone ranije na susretu između Viljareala i Astane. Pored klupskih, sudio je i na reprezentativnom nivou, a može da se pohvali pojavljivanjem na Evropskom prvenstvu 2020. kao četvrti sudija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading