SKANDAL DRMA NEMAČKU: Bajern OSUĐUJE svoje navijače zbog RASISTIČKOG VREĐANJA!

Autor:

Sport

15.02.2024

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome nema mesta u sportu.

SKANDAL DRMA NEMAČKU: Bajern OSUĐUJE svoje navijače zbog RASISTIČKOG VREĐANJA!

Foto: Tanjug

Fudbaleri Lacija savladali su Bajern iz Minhena sa 1:0 u Rimu u prvom meču osmine finala Lige šampiona. U isto vreme kada se igrao meč PSŽ-a i Real Sosijedada, u Rimu se vodila rovovska bitka na "Olimpiku". Lacio je kao potpuni autsajder ušao u meč, ali daleko od toga da je tako izgledalo na terenu. "Nebesko-plavi" su vodili potpuno ravnopravnu borbu sa Bavarcima, sve dok se nije dogodio ključni momenat.

Vrlo mirno je proticalo drugo poluvreme u Rimu, kada je nastao apsolutni "haos" pravo ni iz čega. Jedna izuzetno neoprezna reakcija Dajota Upamekana potpuno je promenila tok meča i praktično odredila pobednika. Francuz je stao na nogu Isaksena, skrivio penal i potpuno zasluženo dobio crveni karton, a Imobile je sa bele tačke bio siguran protiv Nojera. 

Nakon neočekivanog poraza, navijači minhenskog kluba su krivca videli upravo u Upamekanu i na društvenim mrežama mu uputili salve uvreda, od kojih mnoge i na rasističkom osnovu.

- Rasistički komentari na društvenim mrežama upućeni Dajotu Upamekanu su apsolutno odvratni. Osuđujemo ovo u najvećim mogućim merama. Svako ko komentariše na ovakav način nije navijač našeg kluba. Uz tebe smo, Upa - stoji u objavi Bajerna.

Do ovoga je verovatno došlo nakon što se gnev duže vreme skupljao kod navijača minhenskog kluba. Prošlog vikenda poraženi su ubedljivo od Leverkuzena u vrlo bitnoj utakmici za prvo mesto Bundeslige, a sada su doživeli novi neuspeh, pa je Francuz nastradao, a klub morao da reaguje.

Podsetimo, revanš mečevi zakazani su za peti mart.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading