HRVAT NA STUBU SRAMA U NEMAČKOJ: Evo KOLIKU je kaznu dobio zbog NASILNIČKOG nasrtanja na Sanea!

Autor:

Sport

25.01.2024

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski svet ne prestaje da priča o ovome.

HRVAT NA STUBU SRAMA U NEMAČKOJ: Evo KOLIKU je kaznu dobio zbog NASILNIČKOG nasrtanja na Sanea!

Foto: Tanjug/AP

Sinoć se dogodio incident o kome javnost i dalje bruji.

Naime, hrvatski stručnjak Nenad Bjelica napravio je izuzetno ružan potez, koji se ne viđa često na fudbalskim terenima. Pomahnitali Hrvat i Liroj Sane verbalno su se sukobili jer je trener Uniona odbio da prosledi loptu Saneu, kojem se žurilo. Reprezentativac Nemačke je burno reagovao i zamahnuo ka lopti što je očigledno zasmetalo Bjelici, koji je odlučio da mu se unese u lice i gurne protivničkog fudbalera.

Dva puta je trener Union Berlina u samo nekoliko sekundi nasrnuo na napadača Bajerna Liroja Sanea, a određena mu je kazna za takvo ponašanje. Čini se da je čak i dobro prošao, jer mu je Fudbalski savez Njemačke (DFB) izrekao kaznu od tri utakmice. Moraće da plati i 25 hiljada evra.

Sudija meča Frank Vilenborg pokazao je Nenadu Bjelici direktan crveni karton, a stručnjak Uniona je znao zbog čega ga je dobio.

- Odgurnuo me je u mom prostoru i reagovao sam. Nedopustivo je ono što sam uradio i razumem zašto sam dobio crveni karton. Bio sam ljut jer smo pre toga možda i oštećeni za penal, pravdao se Bjelica.

“Bild” navodi da je Bjelica i nakon isključenja divljao i da je imao verbalni sukob sa navijačima Bajerna.

- Dok je išao ka svom mestu na zapadnoj tribini Bjelica se svađao s navijačima, pa su morali da intervenišu redari. Kasnije je trener Union Berlina nastavio da gestikulira prema publici, a onda su ga u novinarskoj loži okružila tri redara, tvrdi “Bild”.

“Kiker” je situaciju Bjelice i Sanea okarakterisao kao “nasilnički čin”, a u celoj priči je najmanje pažnje izazvala izjava Sanea koji kao da je želeo da se sve što pre zaboravi.

- Situacija je odjednom postala divlja pored aut-linije, ali ne ljutim se. Hteo sam da brzo izvedem aut kako bismo nastavili akciju, onda se dogodilo što se dogodilo. Zaboravio sam to, najvažnije je da smo pobedili, rekao je Sane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading