HRVAT POMAHNITAO: Trener Uniona UDARIO U LICE zvezdu Bajerna! HAOS U MINHENU! (VIDEO)

Autor: M. M.

Sport

24.01.2024

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledi mu suspenzija!

HRVAT POMAHNITAO: Trener Uniona UDARIO U LICE zvezdu Bajerna! HAOS U MINHENU! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Union Berlinu ne cvetaju ruže ove sezone u Bundesligi, kao ni Bajernu iz Minhena, pa je jedan incident privukao veću pažnju nakon duela i minimalnog trijumfa aktuelnog prvaka (1:0) na svom terenu Alijanc Areni.

Naime, hrvatski stručnjak Nenad Bjelica napravio je izuzetno ružan potez, koji se ne viđa često na fudbalskim terenima. Pomahnitali Hrvat i Liroj Sane verbalno su se sukobili jer je trener Uniona odbio da prosledi loptu Saneu, kojem se žurilo. Reprezentativac Nemačke je burno reagovao i zamahnuo ka lopti što je očigledno zasmetalo Bjelici, koji je odlučio da mu se unese u lice i gurne protivničkog fudbalera.

 

 

Sudija meča Frank Vilenborg pokazao je Nenadu Bjelici direktan crveni karton. Nema sumnje da nekadašnjeg trenera zagrebačkog Dinama i Osijeka, a sada Union Berlina, očekuje žestoka kazna zbog ovakve reakcije, dok je Sane nakon incidenta prošao samo sa žutim kartonom.

Nakon poprilično bledih prvih 45 minuta, domaći navijači gol su videli već u prvom minutu nastavka. Rafael Gereiro je prekinuo agoniju nakon poraza od Verdera u prošlom kolu (1:0) i zatresao je mrežu gostiju iz prestonice. 

Na kraju je posle zaostale utakmice 13. kola Budenslige Bajern prišao na četiri boda zaostatka za Bajerom iz Leverkuzena, dok je Union ostao na 15. mestu, tri boda iznad mesta koje vodi u doigravanje za ostanak.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading