SRBIN PONOVO DELI PRAVDU U LIGI ŠAMPIONA! Sudiće nekadašnjim EVROPSKIM PRVACIMA!

Autor:

Sport

18.02.2024

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika čast ukazana je našem arbitru.

SRBIN PONOVO DELI PRAVDU U LIGI ŠAMPIONA! Sudiće nekadašnjim EVROPSKIM PRVACIMA!

Foto: Starsport

Srđan Jovanović

Srpski sudija Srđan Jovanović dobio je novu veliku priliku da se vrati u Ligu šampiona i deliće pravdu na meču koji će u Ajndhovenu odigrati PSV i Borusija iz Dortmunda.

Ova dva tima sastaće se u okviru osmine finala Lige šampiona u utorak od 21 čas, a Jovanoviću će pomagati Uroš Stojković i Milan Mihajlović, dok će ulogu četvrtog arbitra imati Novak Simović.

Foto: Starsport

Srđan Jovanović

Jovanović je ove sezone delio pravdu na samo jednoj utakmici Lige šampiona i to onoj između Uniona Berlina i Brage koju su gosti rešili u svoju korist rezultatom 2:3. Uz to, sudio je i meč Lige Evrope između Betisa i Glazgov Rendžersa u Ligi Evrope koji se završio istim rezultatom - 2:3 za goste.


Srđan Jovanović nije stranac kada je reč o suđenju na međunarodnom nivou. Prethodno iskustvo na utakmicama Lige Evrope dodatno ga kvalifikuje za ovu veliku ulogu u Ligi šampiona.

Utakmica između PSV-a i Borusije iz Dortmunda obećava uzbuđenje i neizvesnost. Oba tima imaju veliku podršku navijača i igraju napadački orijentisan fudbal, što će sigurno rezultirati dinamičnim dešavanjima na terenu. Takođe, u pitanju su nekadašnji evropski prvaci, tako da je ulog izuzetno veliki. 

Srđan Jovanović je prvi put delio pravdu u najelitnijem evropskom takmičenju u sezoni 2019/20, kada je učestvovao na meču između Lila i Ajaksa. Debi u Ligi Evrope dogodio se dve sezone ranije na susretu između Viljareala i Astane. Pored klupskih, sudio je i na reprezentativnom nivou, a može da se pohvali pojavljivanjem na Evropskom prvenstvu 2020. kao četvrti sudija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading