SEKU ALEKSIĆ NAPUSTIO MUŽ! Veljko morao da ode iz vile u Staroj Pazovi! Ovo su svi detalji! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.02.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se sprema za velike promene!

SEKU ALEKSIĆ NAPUSTIO MUŽ! Veljko morao da ode iz vile u Staroj Pazovi! Ovo su svi detalji! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Suprug pevačice Seke Aleksić Veljko Piljikić morao je da napusti zajednički dom u Staroj Pazovi, pa su se u medijima pojavili razni naslovi! Naime, Veljko je morao da ranije da ode iz kuće, ali ne zato što je prevario pevačicu, kako se spekuliše, već zato što majstori moraju da izvedu određene radove, te cela porodica u nekom trenutku mora da napusti dom.

-Seka i Veljko su poželeli da unesu neke promene u njega. Svi koji poznaju pevačicu kažu da obožava decu, te da je predivna majka, koja je posvećena Jakovu i Jovanu, koji su otkad su se rodili postali centar njenog sveta. Pored bezgranične ljubavi koju pružaju svojim sinovima, Seka i Veljko su se potrudili da svaki kutak njihovog doma bude prilagođen klincima. Međutim, kako Jakov i Jovan rastu i njihove potrebe se menjaju, pa je pevačica odlučila da unese neke promene u njihov dom, zbog čega i renoviraju kuću - rekao je nedavno za medije izvor blizak folk pevačici. 

Foto: instagram.com/seka_aleksic

Kuća Seke Aleksić u Staroj Pazovi

 

Inače, iako nkad nije želela da pokaže kako izgledaju sobe njenih mališana, po onome što se može videti na Sekinom Instagram profilu može se zaključiti da se skoro svaki deo kuće pretvorio u mesto za Jovanovu i Jakovljevu igru.

Foto: instagram.com/seka_aleksic

Seka Aleksić i Veljko Piljikić

 

S obzirom na to da je dom Piljikića izgrađen na ogromnom placu, Seka i Veljko su od dvorišta napravili pravi raj za uživanje.

Pored ogromnog bazena koji je namenje za uživanje cele porodice, tu je i igralište za decu sa kućicom, toboganom i raznim spravama  za vežbe i igru.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading