OD JEDNE PESME SAGRADILI KUĆU, PA SE RAZVELI: Slađa prvo nije htela da čuje, a kad joj je pomenuo decu, PRISTALA JE NA SVE (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.02.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji bračni par nizao je paralelno i poslovne uspehe, a onda im se iznenada raspala porodica.

OD JEDNE PESME SAGRADILI KUĆU, PA SE RAZVELI: Slađa prvo nije htela da čuje, a kad joj je pomenuo decu, PRISTALA JE NA SVE (VIDEO)

Foto: printscreen/RTVPink

Popularni denser Đole Đogani koji je devedesetih godina prošlog veka harao estradom sa grupom "Đogani fantastiko" otkrio je kako je u to vreme sa samo jednom pesmom zaradio kuću. Naime, on je sa Slađom Delibašić izazvao opštu pometnju sa čuvenim hitom „Idemo na Mars“, koji je ona u početku čak odbijala da peva. 

- Kad sam rekao Slađi ona nije htela da čuje da peva taj tekast. Negodovala je zbog te pesme, ali kada sam joj rekao da imamo decu i da moramo da zaradimo pare, popustila je. I eto, nastade hit - prisetio se Đogani kroz osmeh jednom prilikom, te otkrio:

- Slađa i ja smo zajedničku kuću napravili od novca koji smo zaradili od te pesme. Zamišljao sam da ću ja tamo jednog dana kada ostarim sedeti sa porodicom, imati svoje unuke i onda ‘bam’! Desio se raspad.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Aleksandar Nalbantjan

Đole Đogani i Slađa Đogani ubrzo su se i razveli

Ona je zatim ispričao i kako je nastao ovaj krajnje neobičan hit, koji je predstavljao nešto sasavim neočekivano i novo:

- Sedeo sam sa mojim prijateljem Danijelom i rekao mu da želim da tekst bude malo drugačiji, da ne bude o ljubavi, o rastancima, o svemu onome što se tada pravilo. On je rekao: "Druže, jedino da idemo na Mars pa da napišemo pesmu" i ja kažem: "To, to nam treba. Idemo na Mars!" - priča deneser i dodaje da su tekst smišljali onako "usput":

- Ta pesma je zapravo neka parodija na narodnjake, bez uvrede ikome. Nismo imali drugu strofu, sećam se, pa se svako ubacivao sa nekim delom teksta.

 

 

Međutim, taman kad je pesma završena i kada je trebalo da bude puštena u etar, čuveni Aleksandar Kobac u čijem su studiju je sniman pomenuti hit, napravio je fatalnu grešku.

- U to vreme nije bilo hard diskova, i nije bilo autosave-a, ja sam se pogubio, nisam kliknuo save i zaboravio da snimim- rekao je Kobac jednom prilikom i dodao da je mislio da će ga Đole ubiti kada mu je video pogled. Ja sam bio pod takvim adrenalinskim šokom da nisam znao šta da kažem. Samo sam ga gledao. Izbrisao je tako dobru pesmu sa tako dobrim aranžmanom, ali mi je rekao: "Sad ću, brate, da ti napravim još bolji aranžman". I napravio je stvarno bolji aranžman – rekao je Đogani.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading