"TATA NIJE HTEO DA ČUJE DA SAM TRUDNA" Slađa Delibašić progovorila o UDAJI za Đoganija, izbio PORODIČNI SKANDAL!

Autor:

Zabava

06.10.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Delibašić otvorila dušu!

"TATA NIJE HTEO DA ČUJE DA SAM TRUDNA" Slađa Delibašić progovorila o UDAJI za Đoganija, izbio PORODIČNI SKANDAL!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Aleksandar Nalbantjan

Pevačica Slađa Delibašić (54) rođena je u Kosovskoj Mitrovici, a već sa 15 godina preselila se u Beograd. Zbog braka sa reperom Đoletom Đoganijem (63) naišla je na žestoke osude društva i porodice, o čemu otvoreno priča.

Foto: youtube/printscreen

Slađa Delibašić

 

- Bilo je dosta prozivki kad smo se pojavili u javnosti. Loših trenutaka je bilo, zaista. Jednom smo se pojavili i u "Dnevniku"! Ne mogu da se setim kako se zvao onaj stari voditelj, mislim da je Goran. To je bio onaj stari "Dnevnik", ona uvodna špica kad se vrti sat ili tako nešto, znaš... - kazala je Slađa Delibašić.

- Mi smo 1989. sklopili brak i taj voditelj je u "Dnevniku" na "RTS"-u rekao: "Slađana Delibašić, crnogorske nacionalnosti, i Hamit Đogani, druge nacionalnosti, sklopili su brak". Ma, to je tada bila katastrofa, mi smo se tek pojavili maltene! - dodala je ona.

Foto: printscreen/RTV Pink

Slađa Delibašić

 

- Šta znam, nosila sam se nekako sa tim. Bila sam tada klinka, sa Silvijom sam bila trudna, šesti mesec. Veliku sam osudu doživela i od moje familije, što od porodice Delibašić, što od maminih Markovića - ne krije Slađa.

Joj, kad se setim tate! Ma, on je, ljudi moji, plakao! Samo je govorio: "Ne, nikako... Ne dolazi u obzir". Ja sam ga ubeđivala: "Tata, ali, eto, desilo se, trudna sam... Šta da radim?". Ma, nije hteo ni da čuje! Samo je plakao. Katastrofa - zaključila je za "Kurir" nekadašnja članica grupe "Đogani Fantastiko".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Veki

29.10.2023 12:43

Naravno da je plakao,da je moja cerka izbacila bi je kroz prozor