SEĆATE LI SE OVE SIMPATIČNE GOSPOĐE?! Evo kako je ova baka postala HIT na internetu, i to baš na DAN ZALJUBLJENIH! (VIDEO)

Autor:

Vesti

14.02.2024

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je snimljen pre nekoliko godina, video koji pokušava da razjasni dilemu između Dana zaljubljenih i Svetog Trifuna ponovo je postao hit na društvenim mrežama.

SEĆATE LI SE OVE SIMPATIČNE GOSPOĐE?! Evo kako je ova baka postala HIT na internetu, i to baš na DAN ZALJUBLJENIH! (VIDEO)

Foto: youtube/printscreen/Nikola Vulic

Rasprave o pravom značenju Dana zaljubljenih su uveliko započele među mladima. Mnogi se pitaju da li je ovo zaista praznik ljubavi ili samo još jedan dan pod uticajem konzumerizma. Dok se ova dilema raspravlja, zanimljivo je primetiti da se na društvenim mrežama ponovo proširio hit video koji pokušava da razreši dilemu između Dana zaljubljenih i Svetog Trifuna.

Dan zaljubljenih ili Sveti Trifun: Stavovi i objašnjenja

Svako ima svoj čvrsti stav o tome da li se danas slavi Dan zaljubljenih ili Sveti Trifun, a upravo su objašnjenja koja prate ove stavove izuzetno zanimljiva. Dok jedni ističu romantičnu dimenziju Dana zaljubljenih, drugi se drže tradicije i slave Svetog Trifuna. Ova tema je izazvala veliku pažnju javnosti, a diskusije su postale prava zabava tokom ovog dana.


Neobičan hit: Video koji razrešava dilemu

Iako je snimljen pre nekoliko godina, video koji pokušava da razjasni dilemu između Dana zaljubljenih i Svetog Trifuna ponovo je postao hit na društvenim mrežama. I dalje izaziva smeh i zabavu kod mnogih korisnika interneta, pokazujući koliko je ova tema i dalje aktuelna i zanimljiva za ljude širom sveta.

Pomešani praznici i urnebesni odgovori

Ponekad se dešava da se praznici pomešaju, kao što je slučaj sa jednom bakom koja je postala legenda domaćeg interneta. Na pitanje reporterke "Šta se slavi 14. februara?", baka je bez oklevanja odgovorila "8. mart", što je izazvalo smeh kod mnogih. Ovaj urnebesni odgovor još jedan je primer koliko su praznici i njihovo značenje zanimljiva tema za diskusiju i zabavu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading