SADA ĆE DA ME RAZAPNU.... Barbara Bobak otkrila zašto NE SLAVI Dan zaljubljenih, a ovo što je rekla za Darka Lazića sigirno će ga RAZBESNETI

Autor:

Zabava

13.02.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica u svom fazonu potkačila bivšeg dečka.

SADA ĆE DA ME RAZAPNU.... Barbara Bobak otkrila zašto NE SLAVI Dan zaljubljenih, a ovo što je rekla za Darka Lazića sigirno će ga RAZBESNETI

Foto: TV Pink/printscreen

Pevačica Barbara Bobak priznala je da ove godine neće slaviti Dan zaljubljenih jer trenutno nema partnera, ali je istakla da je super što poprimamo i neke zapadnjačke praznike.

Naime, ona ističe da voli i Osmi mart, te da je uvek za ljubav, ali će ovog puta provesti Dan zaljubljenih radno, pošto je solo.

Ne volim iznenađenja preterano, iskreno. Više su meni priređivali iznenađenja, nego što sam ja drugima. Kada sam bila u vezi, Dan zaljubljenih sam uvek provodila kod kuće jer tada budu prepuni svi restorani, bioskopi, nigde ne bude mesta. Ove godine ću na primer raditi - rekla je pevačica, pa se osvrnula na praznik žena:

Ja slavim Osmi mart. Uvek sam za ljubav i super mi je da poprimimo malo i neke zapadnjačke praznike jer su lepi i zanimljvi su. I Dan zaljubljenih i Noć veštica... Sad će da me razapnu zbog izjave. Ne kažem da treba da slavimo veštice, već govorim o samom maskiranju. Mi nemamo takve običaje kod nas i meni je to super jer mislim da je deci jako zanimljivo. Sve nek se slavi!

Republika

Foto: ATA Images

Barbara Bobak tvrdi da se ne seća ljubavi sa Darkom Lazićem

Barbara, koja je široj javnosti postala poznata po vezi sa popularnim pevačem Darkom Lazićemističe da nema nameru da upoznaje javnost sa sledećim dečkom, jer misli da njenu publiku to ne zanima. 

Na pitanje novinara da li joj je žao što je eksponirala svoju vezu sa bivšim dečkom, Darkom Lazićem, Barbara je kratko odgovorila da se ne seća tog perioda.

- To je prošli život - rekla je Bobakova za period kada se zabavljala sa Lazićem. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading