DARKA LAZIĆA VIŠE NEMA NI U MALOM MOZGU: Barbara Bobak svima pokazala da je bivšeg zauvek OBRISALA iz života!

Autor:

Zabava

22.09.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica iznenadila odgovorom na šok pitanje!

DARKA LAZIĆA VIŠE NEMA NI U MALOM MOZGU: Barbara Bobak svima pokazala da je bivšeg zauvek OBRISALA iz života!

Foto: instagram.com

Pevačica Barbara Bobak nedavno je gostovala u emisiji "Amig Show", gde je pričala o svom odnosu sa bivšim dečkom Darkom Lazićem

Folker se nedavno oženio po drugi put, za koju je rekao da je sa njom varao svoje bivše devojke, što je Barbara i prokomentarisala. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Barbara Bobak

- Nisam gledala emisiju, iskreno nisam imala vremena, baš sam puno radila prošle nedelje. Ja mislim da me nije varao, a i ako jeste - sa ove distance nevažno je potpuno - rekla je Bobakova, a sada je na društvenoj mreži osvanuo hit snimak.

Naime, pevačicu su upitali koja joj je prva asocijacija kad neko spomene ime Darko, a onda je usledio odgovor koji niko nije očekivao. Naime, ona toliko nije želela da spomene Lazića, pa je našla način da svima dokaže da folker za nju više ne postoji. 

- Darko Radovanović. Hej moja ti, nije da me nema, živim ti ja, trista na sat - zapevala je Barbara i time pokazala Laziću da je zauvek izbrisan iz njenog života.

Republika

Foto: youtube.com/AL HAMED

Darko Radovanović

Inače, Barbara je otkrila da bivšem nije čestitala što se drugi put oženio i da nemaju više kontakt.

- Nisam mu čestitala, nas ne vezuje ništa, nismo u kontaktu i samim tim nema ni potrebe da čestitam, ali evo čestitam ovim putem i želim sve najbolje. Nešto sam malo ukačila po novinama što sam videla, ali nema šta, lepo je to kad se ljudi venčavaju, udaju, žene, to je super sve - rekla nam je Barbara, pa otkrila da li bi i ona uskoro stala na ludi kamen.

- Ja nisam u tom fazonu. "I am not looking for a man"! (smeh). Ne tražim dečka, trenutno ne, a nemam ni kad - istakla je mlada pevačica.

Republika

Foto: ST/N.MANDIĆ, D.KADIĆ

Barbara Bobak i Darko Lazić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading