ZAVIRITE U LUKS DOM ANE SEVIĆ: Usred stana ima BAZEN, prizor ostavlja bez daha! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.09.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je samo deo luksuznog stana na Vračaru!

ZAVIRITE U LUKS DOM ANE SEVIĆ: Usred stana ima BAZEN, prizor ostavlja bez daha! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ana Sević

Ana Sević i Danijel Nedeljković, prošle godine proširili su svoju porodicu kada je na svet došao sin Simeon, a ovaj par ima i ćerku Danijelu, a pevačica iz svog prvog braka sa pevačem Darkom Lazićem ima ćerku Lorenu

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ana Sević sa mužem Danijelom

Ana i Danijel napravili su porodično gnezdo na Vračaru gde njihova petočlana porodica uživau čarima jako raskošnog doma, nalik onom iz najlepših filmova. Ana je o svakom detalju vodila računa, kako bi se bilo podređeno mališanima, te nije štedela na detaljima, nego gde pre svega vodila računa da bude prostrano i udobno. 

Skupocen stan atraktivne pevačice nedavno je renoviran i napravljene su promene, a tim povodom doneli su odluku da sazidaju bazen u centralnom delu stana, što je pokazala na svom profilu na društvenoj mreži Instagram. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Sević Instagram

- Ana je oduvek želala da ima spa u svom domu, a Daniel je još pre njenog porođaja započeo sa radovima u luksuznom stanu na Vračaru.On se potrudio da sve bude gotovo dok Ana ne izađe iz bolnice, a procenjuje se da je za taj luksuz dao skoro 50.000 evra. Ana će ovog leta sa ćerkama i sinom moći da uživa na bazenu u privatnosti svog doma, što njoj mnogo znači jer će Simeon biti mali za neke dalje destinacije - rekao je izvor blizak pevačici pre izvesnog vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading