BARBARA BOBAK SE NE SKIDA SA APARATA! Lazićeva bivša navučena na KOCKU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.07.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika uhvatila Barbaru Bobak u kockarnici.

BARBARA BOBAK SE NE SKIDA SA APARATA! Lazićeva bivša navučena na KOCKU! (VIDEO)

Foto: Nikola Mutić, shutterstock

 

 

Pevačica Barbara Bobak raskinula je prošle godine sa kolegom Darkom Lazićem, a kako stvari stoje, iz odnosa sa njim joj je ostala ljubav prema kocki.

Naime, ekipa portala Republika uhvatila je Barbaru u jednoj novosadskoj kockarnici kako se kocka sa prijateljima. Oni su sreću okušali na popularnim slot aparatima, a Bobakova je novac ubacila u čak dva aparata.

Foto: Nikola Mutić

Barbara Bobak se kockala sa društvom

Ovo nije prvi put da je Barbara u kockarnici, neretko sa društvom pokušava da na ovaj način poveća prihode, a koliko joj to ide od ruke nije poznato.

Podsetimo, Barbara i Darko su prošle godine bili na zajedničkoj turneji u Americi, gde su u samo jednoj kockarnici izgubili 6.000 dolara. Njih dvoje su tada za naš portal priznali da su prokockali novac za obilaske, ali je Lazić istakao da će to sve brzo povratiti.

- Tačno je da smo bili u kockarnici, ali smo dobro prošli! Moglo je da bude i gore! Da sam bio sam, ko zna koliko bih para potrošio jer nemam granicu, ali sreća pa je Barbara razumnija. Ona je insistirala da stanemo kad je već bilo kritično, pa smo potrošili oko 6.000 dolara. Bezveze je jer smo planirali te pare da potrošimo na obilaske, ali svakako radimo ovde, imamo dosta zakazanih tezgi, pa će sve to da se povrati - rekao nam je tada Darko, a Barbara je istakla da iako je Darko poročan, ona čini sve da ne preteruje ni u čemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading