BRUTALNA PLJAČKA! Poznatog golmana VEZALI, SKINULI i olakšali ga za 500.000 evra

Autor:

Sport

21.07.2023

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dramatične vesti stižu iz Pariza

BRUTALNA PLJAČKA! Poznatog golmana VEZALI, SKINULI i olakšali ga za 500.000 evra

Foto: Tanjug/AP

Đanluiđi Donaruma

Golman Pari Sen Žermena Đanluiđi Donaruma i njegova supruga Alesija u noći između četvrtka preživeli su istinsku dramu u porodičnom domu u Parizu.

Kako prenosi dobro obavešteni "Lekip", njima su razbojnici provalili u stan, uzeli plen vredan pola miliona evra, a potom ih vezali pre nego što su pobegli s mesta zločina.

Takođe, tokom pljačke napadači su vezali i čuvara zgrade u kojoj italijanski golman živi s porodicom.

Žrtve, koje su bile vezane, uspele su da se sklone u hotel koji se nalazi nedaleko od njihove kuće oko 3.20 časova. Osoblje hotela je tada alarmiralo policiju i zbrinulo par koji je bio u šoku. Donaruma i njegova supruga su prebačeni u bolnicu - navodi se u izveštaju pariske policije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đanluiđi Donaruma

 

Osim toga, tvrde mediji, od Donarume i njegove supruge lopovi su zahtevali da skinu odeću. 

Donaruma (24) od leta 2021. godine brani za "svece", a stigao je iz redova italijanskog velikana Milana kao slobodan agent i potpisao je višegodišnji ugovor vredan 8.000.000 evra po sezoni. Sa Pari Sen Žermenom je osvojio šampionski trofej prošle sezone, dok je selekciju Italije predvodio do titule prvaka Evrope pre dve godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading