TRESE SE PLANETA! Bahati Arapi nastavljaju da se RAZBACUJU: Sprema se nova DETONACIJA!

Autor:

Sport

21.07.2023

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo se ne zna ime kluba, ali je poznata cifra od koje se vrti u glavi.

TRESE SE PLANETA! Bahati Arapi nastavljaju da se RAZBACUJU: Sprema se nova DETONACIJA!

Foto: Tanjug/AP

Lautaro Martinez i Nikola Milenković

Ovo leto na fudbalskoj transfer pijaci u potpunosti su obeležili klubovi iz Saudijske Arabije.

Bogati i bahati Arapi troše nemilice kako bi u svoju državu doveli najveće zvezde, a mnogi poznati igrači odlaze kako bi obezbedili generacije porodica koje tek dolaze.

Poslednji u nizu fudbalera koji bi mogao put ove zemlje je Lautaro Martinez za kog su čelnici neimenovanog kluba iz pomenute zemlje spremili ugovor od kog se vrti u glavi!

Čak 240 miliona evra za četiri godine dobio bi Argentinac za potpis i prelazak u Saudijsku Arabiju. Morao bi da zaboravi na Ligu šampiona, ali 60 miliona evra godišnje definitivno je veliki motiv za tako nešto.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lautaro Martinez

 

Naravno, Arapi bi platili i obeštećenje Interu i ono sigurno ne bi bilo malo jer Lautaro ima ugovor do kraja juna 2026. godine. Navodno je Inter spreman da pusti svoju verovatno najveću zvezdu, ali se čeka odluka igrača kako bi transfer krenuo u realizaciju.

Lautaro Martinez u Evropu je stigao početkom jula 2018. godine kada je iz argentinskog Rasinga potpisao za Inter koji je za njega izdvojio 25 miliona evra. Do sada je odigrao 238 mečeva za nero-azure i na njima je postigao 102, a namestio 36 pogodaka. Osvojio je titulu i po dva Kupa i Superkupa, a u sezoni za nama stigao je do finala Lige šampiona gde je poražen od Mančester sitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading