LAZIĆ NAPRAVIO HAOS BABI MARINE GAGIĆ: Totalni kolaps na društvenim mrežama!

Autor:

Zabava

09.11.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić ponovo u jeku skandala!

LAZIĆ NAPRAVIO HAOS BABI MARINE GAGIĆ:  Totalni kolaps na društvenim mrežama!

Foto: instagram.com/darkolazicofficial

Na društvenim mrežama se pojavio komentar koji je izazvao veliku pažnju javnosti. Reč je o komentaru Živke Gagić, bake bivše devojke popularnog pevača Darka Lazića, Marine Gagić u kojem je ona javno prozvala pevača zbog njegovog navodnog izostanka sa rođendana svog sina. Međutim, Darko Lazić je odmah reagovao i demantovao sve optužbe.

Prema rečima samog pevača, on je za rođendan svog sina organizovao veliku proslavu na kojoj su prisustvovali svi članovi porodice, uključujući i Marininu babu Živku. Darko je čak angažovao i muziku i animatore kako bi proslava bila što lepša. On ističe da mu je veoma žao što se baka njegove bivše devojke oglasila na ovakav način, ali da je to verovatno posledica njihovog lošeg odnosa.

Foto: ST/N. MANDIĆ

Marina Gagić i Darko Lazić

 

Nakon što je Darko Lazić javno demantovao prozivku, oglasila se i Marina Gagić, majka njegovog sina. Ona je izjavila da nije videla komentar svoje bake i da nema pojma o čemu se radi. Marina je istakla da je njen sin Lorena trenutno sa ocem i da su u odličnim odnosima. Ona takođe ističe da je odnos sa Darkom nakon svega veoma dobar.

Nisam videla komentar i nemam pojma o čemu se radi. Nije istina to što piše moja baba. Lorena i Aleksej su u ovom trenutku zajedno. Otišli su u igraonicu. Sa Darkom sam nakon svega u odličnim odnosima - kaže Marina Gagić za Informer.

Foto: instagram.com/gagicmarina

Marina Gagić i Darko Lazić

 


Inače, odnos Darka Lazića i Marine Gagić je uvek bio predmet interesovanja medija. Iako su se u poslednjih nekoliko meseci činilo da su uspeli da reše svoje nesuglasice, komentar njene bake ukazuje na to da su njihovi odnosi i dalje na klimavim nogama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading