KRIJU SREĆNE VESTI: Supruga Darka Lazića u DRUGOM STANJU?

Autor:

Zabava

01.11.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga popularnog folkera je trudna, otkrio je izvor blizak paru!

KRIJU SREĆNE VESTI: Supruga Darka Lazića u DRUGOM STANJU?

Foto: ST/Nemanja Pančić

Katarina i Darko

Pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina Lazić u nedelju su uslikani na aerodromu "Nikola Tesla". Njih dvoje su se vratili iz inostranstva, gde je Lazič imao tezgu, a bili su raspoloženi i srećni, a zato postoji i razlog.

Kako "Star" saznaje od izvora bliskom bračnom paru, Katarina je u drugom stanju. Kako se navodi, tek su saznali za lepe vesti, pa ih još uvek drže u tajnosti. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Katarina i Darko Lazić

Lazić je nedavno pevao u Beogradu, a Katarina nije okusila ni kap alkohola, što je dodatno podgrejalo sumnju da je trudna. Pevač nije krio da Kaća i on vredno radili na bebi, pa su i očekivali da ona ostane u drugom stanju. Kako se navodi, kada se uvere da je sve u redu i kada ona uđe u treći mesec, tek tada će objaviti srećne vesti, a ona je nedavno priznala da bi volela da prvo dobije ćerku.

Inače, Darko je nedavno najavio i da planira da uskoro ode u penziju, a pazario je i vilu na Zlatiboru i to pored porodičnog doma svoje majke Branke Lazić.

Republika

Foto: Instagram.com

Katarina i Darko Lazić na Zlatiboru

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading