DARKO LAZIĆ KUPIO EGZOTIČNU ŽIVOTINJU: Ćerki priredio šok iznenađenje! (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.10.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač podelio snimak na kojem se njegova naslednica igra sa gušterom.

DARKO LAZIĆ KUPIO EGZOTIČNU ŽIVOTINJU: Ćerki priredio šok iznenađenje! (VIDEO)

Foto: Dragan Kadić

Darko Lazić

 

 

Pevač Darko Lazić aktivan je na društvenim mrežama i jako često kači detalje iz svog privatnog života i kako uživa u slobodnom vremenu sa suprugom Katarinom i decom. On je na Instagramu  podelio video na kojem je pokazao da je kupio egzotičnu životinju. 

Naime, on je doneo odluku da obraduje svoju ćerku Lorenu, koju je dobio u braku sa Anom Sević, tako što joj je kupio tigrastog gekonoma. 

On je otkrio da je egzotičnog guštera kupio svojoj ćerki, čiju je reakciju usnimio za društvene mreže. Ovom gušteru je prirodno stanište područje Istočnog Irana, Pakistana i Indije, pa zahteva život u tropskim i suptropskim uslovima. 

Video možete pogledati na početku ovog teksta. 

Podsećamo, folker Darko Lazić nedavno se našao u centru skandala zbog saobraćajne nezgode koju je imao nedavno, a policajcima je na uviđaju dao češku vozačku dozvolu, kako mu je srpska oduzeta. Nedavno je u emisiji "Amidži šou" otkrio odakle mu ova dozvola:

Ja sam izgubio dozvolu 2010-2011 godine, tj. oduzeta mi je i iz tog razloga sam otišao u Češku, tamo sam otvorio firmu i nisam hteo da budem neispravan. Tamo sam polagao u autoškoli, da bih mogao da vozim, da me više niko ne bi maltretirao i da ne bih kršio zakon. Na kraju se ispostavi to da sam imao i češku i srpsku dozvolu, ali da mi je srpska oduzeta, ali da nije bila poništena. Tu je ispao nesporazum, ja imam češku vozačku dozvolu, dobio sam zabranu, ne mogu da vozim godinu dana i to ću da ispoštujem. Vozi me Kaća, nažalost - otkrio je pevač u emisiji, a zatim istakao da je svestan da je loš primer mladima i zamolio ih da se ne ugledaju na njega.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Katarina i Darko Lazić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading