NEDELJA JE DAN ZA DERBIJE! Vlahović i Kostić NAPADAJU INTER!

Autor: M. M.

Sport

03.02.2024

23:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igraju još i Arsenal - Liverpul i Real Madrid - Atletiko.

NEDELJA JE DAN ZA DERBIJE! Vlahović i Kostić NAPADAJU INTER!

Foto: www.profimedia.rs

Vlahović u prodoru

Paklena fudbalska nedelja! Derbi Italije, utakmica između Intera i Juventusa večeras od 20.45 na San Siru, biće u fokusu sportske javnosti širom sveta, a ništa manji spektakl i dramu ne treba očekivati ni u mečevima Arsenal - Liverpul, odnosno Real Madrid - Atletiko. Borbe za titule u punom su jeku širom Starog kontinenta.

No, krenimo redom, subjektivnim osećajem, budući da u derbiju u okviru 23. kola Serije A na teren izlaze dvojica srpskih reprezentativaca. Dušan Vlahović i Filip Kostić, perjanice Juventusa, mogli bi da prelome sezonu u svoju korist pošto bi eventualnim trijumfom nad direktnim konkurentom za titulu izbili na čelo tabele. Trenutno, Inter ima bod i utakmicu više od "stare dame".

Svega 15 minuta kasnije, u 21 čas, na teren će i gradski rivali Madrida - Real i Atletiko. Podatak da "kraljevići" imaju ogromnih deset bodova viška u odnosu na "jorgandžije" ne umanjuje činjenicu da će duel 23. kola La lige biti istinski spektakl za sve fudbalske sladokusce. Naročito kada se uzme u obzir da su gosti nedavno eliminisali najljućeg rivala iz Kupa kralja (4:2 nakon produžetaka), što je motiv više i imperativ Belingemu i drugovima za osvetu.

Prethodno će u 23. kolu Premijer lige snage odmeriti Arsenal i Liverpul (17.30). Iako dva kluba međusobno ne gaje neku vrstu ekstremnog animoziteta jer nisu konkurencija kada je reč o istoriji i broju osvojenih trofeja ("crveni" su daleko uspešniji), utakmica na stadionu Emirejts je nešto što se ne propušta. Liverpul ima četiri boda više od Arsenala i, ukoliko slavi, dodatno bi udaljio "tobdžije" od trke za titulu, koja im izmiče punih 20 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading