SLOBINA MAJKA STIGLA NA SVADBU: Odmah progovorila o snajki Jeleni! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.02.2024

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika na licu mesta, donosimo sve detalje sa venčanja!

SLOBINA MAJKA STIGLA NA SVADBU: Odmah progovorila o snajki Jeleni! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Draginja Radanović

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena organizovali su gala slavlje u Beogradu povodom prvog rođendana sina Damjana. Među prvima na veselje je stigla Slobina mama Draginja koja nije bila raspoložena za novinare. Samo je kratko rekla kako se slaže sa snajkom Jelenom: 

- O njoj mislim sve najlepše -  rekla je Draginja, pa se našalila:

 
- Ništa ne vidim od tih vaših bliceva, ako padnem, odštetu ćete da mi platite - rekla je Draginja kroz smeh. Na pitanje kojoj će se pesmi večeras najviše radovati, takođe je bila zagonetna:

- Neću da vam kažem, to je tajna.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Slobina majka Draginja

Gala slavlje povodom prvog rođendana sina Damjana, organizovano je u Beogradu, a među prvima na veselje je stigla Slobina mama Draginja. Iako nije bila raspoložena za novinare, kratko je izjavila kako se slaže sa snajkom Jelenom, te je kroz smeh dodala da ne vidi od bliceva novinara i da će im tražiti odštetu ako padne.

Slobina mama Draginja prva je stigla na gala slavlje, ali nije bila raspoložena za izjave pred novinarima. Ipak, kratko je izjavila da se slaže sa snajkom Jelenom, uz šalu na račun novinarskih bliceva. Takođe, bila je zagonetna kada su je pitali kojoj će se pesmi večeras najviše radovati.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Sloba Radanović i Jelena

Gala slavlje povodom prvog rođendana sina Damjana okupilo je brojne goste u Beogradu. Među prvima je stigla Slobina mama Draginja koja nije bila raspoložena za novinare, ali je izjavila da se slaže sa snajkom Jelenom i našalila se na račun novinarskih bliceva. Svi su nestrpljivo očekivali kojoj će se pesmi večeras najviše radovati, ali je odlučila da to ostane tajna.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading