SKANDAL EPSKIH RAZMERA! Glumac Mel Gibson otkrio: Bil i Hiilari Klinton učestvovali u RITUALIMA sa vođom BANDE KANIBALIZMA! (VIDEO)

Autor:

Svet

17.03.2024

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomenuta banda, kako pišu strani mediji, na ulicama jede decu.

SKANDAL EPSKIH RAZMERA! Glumac Mel Gibson otkrio: Bil i Hiilari Klinton učestvovali u RITUALIMA sa vođom BANDE KANIBALIZMA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Na društvenoj mreži "X" Poznati glumac Mel Gibson objavio je video na kojem Bill i Hilari Klinton učestvuju u ritualima sa vođom bande kanibala na Haitiju po imenu „Roštilj“ (Barbecue).

Tu su dokumenti koji dokazuju da je Bill Klinton ukrao 14 milijardi dolara sa Haitija i neke od njih iskoristio za finansiranje haićanske bande kanibalizma koja je na slobodi na Haitiju i koji, kako se navodi, jedu decu na ulicama.

 

 

On je to objavio na svom Telegram kanalu. 

BIL KLINTON

Vilijam Džeferson Klinton (engl. William Jefferson Clinton; Houp, 19. avgust 1946) bio je četrdeset drugi predsednik Sjedinjenih Američkih Država 1992. i ponovo 1996. kao kandidat Demokratske stranke. Prvi je američki predsednik koji je rođen nakon Drugog svetskog rata. Prethodno je bio guverner Arkanzasa. Kada je postao predsednik imao je 46 godina, što ga čini, nakon T. Ruzvelta i Džona F. Kenedija, najmlađim američkim predsednikom. Kao član Demokratske stranke i dugogodišnji guverner Arkanzasa Bil Klinton je nakon 12 godina republikanske administracije postao predsednik Sjedinjenih Država. Nakon preuzimanja vlasti obećao je da će promijeniti politiku sopstvene stranke. Udeo u njegovoj pobedi imao je program oporavka nacionalne ekonomije koja je posrnula za vreme dok je Džordž H. V. Buš bio predsednik Sjedinjenih Država. Tokom Klintonovog predsedništva došlo je do Rata na Kosovu i NATO bombardovanja Jugoslavije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marmaris

17.03.2024 20:37

On je optuzen i za pedofiliju na onim ostrvima i sad i da jede malu decu, ova njegova je teska bolesnica, to se vidi. Makron ozenio pedof?ilku i sad je ona prva dama francuske , Kraljica u engleskoj je bivsa ljubavnica i otimacica muzeva. Eto tako kod normalnog zapadnog sveta. Demokratija.