SKANDALOZNO! Princ Vilijam otkriven: Kako se zaista odnosio prema majci Dajani?

Autor:

Svet

16.03.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princeza Dajana: Nasleđe i sećanje

SKANDALOZNO! Princ Vilijam otkriven: Kako se zaista odnosio prema majci Dajani?

Foto: AFP /Profimedia



U Londonu u Muzeju nauke održana dodela nagrada Diana Legacy Awards u sećanje na pokojnu princezu od Velsa. Ovaj događaj je podigao mnogo prašine, posebno zbog prisustva princa Vilijama, čije ponašanje i odnos prema majci su bili predmet oštrog komentara javnosti.

Princ Vilijam: Omiljeni sin ili razočaranje?

Nekada zlatni dečko i miljenik Britanaca, Vilijam se danas suočava s kritikama i negativnim komentarima na društvenim mrežama. Mnogi zameraju princu što nije istupio u odbranu svoje supruge Kejt Midlton, kao i što nije dovoljno javno istakao poštovanje prema nasleđu princeze Dajane.

 

 


Vilijamov govor i kritike javnosti

Dok je držao govor o poštovanju nasleđa princeze Dajane, princ Vilijam je naišao na nepoverenje i kritike javnosti. Njegove reči o majci nisu naišle na odobravanje, a posebno se ističe njegova izjava da je nazvao Dajanu paranoičnom. Ova izjava je izazvala veliko negodovanje, a mnogi se pitaju ko mu je savetovao da to izjavi.

 

 

- Niko ne bi javno tako nešto kazao za voljenu osobu, posebno majku. Ko mu je rekao da to uradi ili ko ga nije savetovao da to ne uradi? To će svi pamtiti – kako se poneo prema Dajani nakon njene smrti. Izaći pred sve i nazvati je paranoičnom…

- Izgubio je dobrodušnost, ljubav i pažnju koju je imao kao Dajanin sin. Mislio je da će zauvek biti zaštićen pod njenim okrilejm ma šta uradio. Ali najgore je to što se nikad nije zauzeo za nju i što je stalno podržavao Čarlsa i Kamilu, a pre svega što je održao taj užasan govor u kom ju Dajanu nazvao paranoičnom i okrivio je da je povredila porodicu. On je odbacio sve ono što je Dajana doživela u kraljevskoj porodici, okrivio je nju za sve, a nikada nije govorio o tome kako su se Kamila i Čarls odnosili prema njoj - istakla je na mrežama ekspertkinja za kraljevsku porodicu.

 

 

 


Gubitak veze s majkom i njenim nasleđem

Javne ličnosti i analitičari kraljevske porodice ističu da je Vilijam izgubio vezu s majkom nakon njene smrti. Njegovo navodno podržavanje Kamilu u njenim namerama da postane kraljica takođe je dovelo do negativnih komentara. Mnogi ističu da Vilijam nije uspeo da razume Dajanin uticaj i koliko je ona i dalje prisutna u javnom mnjenju.

 

 

 

 


 

 

 

- Izgubio ju je. Ne samo kad je umrla nego i posle, izgubio je vezu s majkom, se svime što je učinila, s njenim nasleđem, dobrotvornim radom, izgubio je vezu s tim ko je Dajana bila. Nije uspeo da razume sav njen uticaj, koliko je još prisutna, kako se svaka nova generacija povezuje sa njom - poručila je ova analitičarka britanskih kraljevskih prilika.


Dodela nagrada Diana Legacy Awards u Londonu je izazvala burne reakcije javnosti, fokusirajući se na princ Vilijama i njegov odnos prema nasleđu princeze Dajane. Ovaj događaj je još jednom pokrenuo pitanje o Vilijamovom položaju i uticaju u kraljevskoj porodici, te je podstakao javnu raspravu o njegovom odnosu prema majci i njenom nasleđu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading