OTKRIVENA NOVA FOTOŠOPIRANA SLIKA KRALJEVSKE PORODICE: Misterija nestanka DECE, da li su sklonjeni zbog skandala?

Autor:

Svet

15.03.2024

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova teorija zavere: Da li je i ova fotografija izmenjena?

OTKRIVENA NOVA FOTOŠOPIRANA SLIKA KRALJEVSKE PORODICE: Misterija nestanka DECE, da li su sklonjeni zbog skandala?

Foto: Tanjug/AP


Nakon nedavnog skandala sa fotošopiranom fotografijom Kejt Midlton, nova slika je izazvala burne reakcije javnosti. Stručnjaci tvrde da je fotografija na kojoj se vidi princ Vilijam u automobilu, sa navodnom Kejt pored njega, takođe podložna manipulaciji. Ovo je izazvalo lavinu teorija zavere, a mnogi su primetili da se i deca kraljevske porodice retko pojavljuju u javnosti.

 

 


Nestanak dece kraljevske porodice

Jedna korisnica društvene mreže TikTok detaljno je analizirala situaciju i istakla da su kraljevska deca poslednji put viđena pre Božića, što je izazvalo nevericu kod mnogih. Ovo je prvi put da se deca nisu pojavila u javnosti, što je dodatno podgrejalo teorije zavere o njihovom navodnom nestanku. Mnogi komentari sugerišu da je kraljevska porodica možda odlučila da skloni decu iz javnosti zbog trenutne situacije, dok se spekuliše i o mogućnosti da su deca na školovanju.

Reakcija na prethodni skandal

Podsetimo, nakon prvobitnog skandala sa fotošopiranom fotografijom, navodno se Kejt oglasila na svom Tviter nalogu, izvinjavajući se i priznajući da je manipulisala slikom iz želje da bude savršena. Ova izjava dodatno je podgrejala sumnje u autentičnost slika koje dolaze iz kraljevske porodice.

Ove nove teorije zavere i nestanak dece kraljevske porodice definitivno su izazvale veliku pažnju javnosti i ostavile mnoge u neverici. Očekuje se dalji razvoj događaja i nova saznanja koja će možda razrešiti ove misterije ili dodatno zakomplikovati situaciju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading