"VERUJEM DA ĆE RUSI NAGRADITI VAŠ PATRIOTIZAM" Dodik uputio pismo podrške Vladimiru Putinu i poželeo uspeh na izborima

Autor:

Svet

15.03.2024

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dodik je ukazao da napredak koji je Rusija ostvarila pod vođstvom Vladimira Putina dokazuje ispravnost politike koju vodi.

"VERUJEM DA ĆE RUSI NAGRADITI VAŠ PATRIOTIZAM" Dodik uputio pismo podrške Vladimiru Putinu i poželeo uspeh na izborima

Foto: Tanjug/Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP/Sergei Bobylev

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik, uputio je pismo podrške Vladimiru Putinu, samostalnom kandidatu na predsedničkim izborima u Ruskoj Federaciji i poželeo mu još jednu pobedu koja bi nesumnjivo značila dalji napredak i razvoj prijateljske Rusije, kao i unapređenje odnosa i jačanje saradnje sa Republikom Srpskom.

- Ruski narod ovih dana bira svoju budućnost. Uveren sam da je njihova budućnost u politici koju vodite i da će njihov izbor biti Vladimir Putin. Ovi izbori su od velikog značaja za bratsku Rusiju, ali i za nas koji u Vama gledamo velikog državnika i prijatelja Republike Srpske i srpskog naroda u celini - istakao je predsednik Republike Srpske u pismu podrške Putinu.

Dodik je ukazao da napredak koji je Rusija ostvarila pod vođstvom Vladimira Putina dokazuje ispravnost politike koju vodi, a koja je usmerena na očuvanje jedinstva, suvereniteta i bezbednosti zemlje, svih hrišćanskih vrednosti, tradicije, istorije i kulture.

- Verujem da će građani Ruske Federacije i na ovim izborima prepoznati i svojim glasom nagraditi Vaš patriotizam, odanost otadžbini, kao i rad i trud koji ste uložili za bolju budućnost Rusije i ruskog naroda, ukazujući Vam poverenje i za naredni predsednički mandat - istakao je Dodik, prenela je Srna.

Naglasio je da je i za Republiku Srpsku, ali i srpski narod u celini od izuzetne važnosti da na mestu predsednika Ruske Federacije bude Vladimir Putin, lider sa vizijom i jasnom politikom koja je usmerena na dobrobit ruskog naroda, prosperitet i napredak zemlje, saopšteno je iz Kabineta predsednik Srpske.

Podsetivši da Republika Srpska i Ruska Federacija već tradicionalno imaju dobre odnose, Dodik je izrazio nadu da će tako biti i u budućnosti na obostrano zadovoljstvo.

- Mnogo je učinjeno u našoj dosadašnjoj saradnji i smatram da se politička i ekonomska saradnja može podići na još veći nivo. Dosadašnjim bliskim odnosima i bratskoj saradnji Republike Srpske i Ruske Federacije dali ste lični pečat i doprinos i uveren sam da će tako biti i nakon ovih predsedničkih izbora, te da će ruski narod izabrati najboljeg kandidata, Vladimira Putina - istakao je Dodik.

Predsednik Srpske poželeo je Putinu mnogo sreće, uspeh na predsedničkim izborima i ubedljivu pobedu koja bi obezbedila bolju, sigurniju i mirniju budućnost za sve.

U Rusiji je počelo glasanje na izborima za predsednika Rusije. Izbori traju do 17. marta.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading