ŠOK! SERIJSKI UBICA SE POJAVIO U KVIZU NA DRŽAVNOJ TELEVIZIJI: U tom momentu policija je tragala za njim (VIDEO)

Autor:

Svet

13.03.2024

23:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fransoa Verov, bivši policajac koji se pretvorio u serijskog ubicu, šokirao je naciju kada se pojavio na francuskom kviz šouu "Tout le monde veut pendre sa place" 2019.

ŠOK! SERIJSKI UBICA SE POJAVIO U KVIZU NA DRŽAVNOJ TELEVIZIJI: U tom momentu policija je tragala za njim (VIDEO)

Foto: youtube

Malo je ko znao da je Verov bio begunac, izbegavajući hapšenje više od 30 godina dok je bio tražen zbog 31 silovanja i ubistava u Parizu tokom 1980-ih. Uprkos ozbiljnosti njegovih zločina, uspeo je da živi navodno normalnim životom u La Grande-Motte na jugu Francuske, sa ženom i decom, čak je postao i lokalni savetnik.

Zlokobna prošlost otkrivena

Verovova zlokobna prošlost je izašla na videlo tek nakon njegovog samoubistva 2021, kada je priznao sve svoje zločine, uključujući silovanje i ubistvo 11-godišnje Sisil Bloh 1986, kao i ubistva tehničara aviona Žila Politija i nemačke asistentkinje Irmgard Miler 1987. Otkriće je šokiralo zajednicu, posebno jer je otkriveno da je Verov učestvovao u kviz šouu dok je bežao od zakona.

Uprkos tome što je bio glavni osumnjičeni tokom mnogih godina, Verov je uspeo da izbegne hapšenje, čak i dok je policija imala skicu koja mu je ličila i sumnje da je počinilac bio bivši policajac. Njegova sposobnost da se uklopi u društvo i održava fasadu normalnosti decenijama dodala je dodatni sloj kompleksnosti ovom slučaju.


DNK tragovi

Istragom su istražitelji na kraju uspeli da dobiju Verovu DNK i otkrili da se poklapa sa genetičkim profilom pronađenim na nekoliko mesta zločina. Čak i u smrti, Verovovijeve tajne su bili razotkrivene, osvetljavajući obim njegovih kriminalnih aktivnosti i dubinu njegove prevare.

Poslednji oproštaj

Pre nego što je oduzeo sebi život, Verov je ostavio pisano priznanje svojoj ženi, priznajući svoje zločine i unutrašnji nemir koji ga je odveo putem nasilja. Njegov nagli i tragičan kraj doneo je osećaj zatvaranja dugogodišnje misterije, ali je takođe ostavio zajednicu u šoku zbog spoznaje da je neko koga su poznavali živeo dvostruki život.

Šokantno TV pojavljivanje

Činjenica da se Verov pojavio na televizijskom kviz šouu dok je bio traženi kriminalac i dalje ostaje šokantan i drzak potez. Njegov ravnodušan stav i opuštena interakcija sa voditeljem i publikom oštro su kontrastirali sa zlokobnim delima koja je počinio, dodajući još jedan sloj neverice već šokantnoj priči.


Saga o Fransoi Verovu služi kao jezivo podsećanje na to koliko dobro skrivene najtamnije tajne mogu biti, i kako mogu vrebati ispod površine najobičnijih života. Njegova priča je jeziv primer kompleksnosti ljudske prirode i sposobnosti za prevare i zlo koje može obitavati čak i u onima koje mislimo da poznajemo.

 

 

(Jutarnjilist.hr)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading