KRALJ ČARLS III BOLUJE OD RAKA, A MNOGI TVRDE DA JE TO KARMA ZBOG DAJANE: Unuka Šarlot će biti veća od ELIZABETE, ona je prava naslednica trona?

Autor:

Svet

10.03.2024

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kralj Čarls III i njegova borba sa karcinomom

KRALJ ČARLS III BOLUJE OD RAKA, A MNOGI TVRDE DA JE TO KARMA ZBOG DAJANE: Unuka Šarlot će biti veća od ELIZABETE, ona je prava naslednica trona?

Foto: Profimedia, Tanjug/AP


Kralj Čarls III je nedavno obelodanio javnosti da boluje od raka koji je otkriven prilikom manje intervencije. Iako nije otkrio tačan tip kancera, poznato je da je otkriven u ranoj fazi, pružajući nadu za uspešno izlečenje. Ovo je izazvalo različite reakcije u javnosti, a mnogi su se zapitali da li je ovo možda posledica karmičkih zakona zbog događaja koji su obeležili kraljevsku porodicu poslednjih godina.

Kraljica Elizabeta i njena percepcija o prestolu

Poznato je da pokojna kraljica Elizabeta nije želela da ustupi presto svom sinu, Čarlsu, čak i kada se on pripremao da je smeni. Čekao je da postane kralj do njenih 96 godina, a nakon toga su se pojavili zdravstveni problemi, uključujući i otkrivanje kancera.

 


Princeza Šarlot kao naslednica Dajane

Princeza Šarlot, unuka kralja Čarlsa III, postala je senzacija na društvenim mrežama zbog svoje izuzetne sličnosti sa svojom prabakom Dajanom i prabakom Elizabetom. Mnogi smatraju da će ona biti prava naslednica Dajane, a njen buntovnički duh je već prepoznatljiv. Njena ljubav prema igri i plesu podseća na omiljene aktivnosti princeze Dajane, što je izazvalo brojne komentare o njenom potencijalu da postane zvezda kraljevske porodice.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @celebshotnewz


Emotivni trenuci Čarlsa III i princeze Šarlot

Emotivni trenuci između kralja Čarlsa III i princeze Šarlot privukli su pažnju javnosti, posebno kada je snimak pokazao trenutak kada je Šarlot gledala svog dedu i njegovu suprugu Kamilu na način na koji je Dajana nekada gledala. Ovi trenuci su izazvali različite reakcije i tumačenja među ljudima.

 

 


Kraljevska porodica i dalje intrigira javnost svojim događajima, a kralj Čarls III i princeza Šarlot su zauzeli posebno mesto u srcima mnogih. Njihove lične borbe i karakteri pružaju uvid u kompleksnost kraljevskog života i ostavljaju prostora za različite spekulacije o budućnosti kraljevske porodice.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading