BAKA I DEKA PRIJAVILI UNUKOV (6) NESTANAK: Policija pokrenula MOMENTALNU istragu, pa na deponiji otkrila HOROR!

Autor:

Svet

07.03.2024

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestanak šestogodišnjeg dečaka prijavili su njegovi baka i deka kod kojih je bio u poseti.

BAKA I DEKA PRIJAVILI UNUKOV (6) NESTANAK: Policija pokrenula MOMENTALNU istragu, pa na deponiji otkrila HOROR!

Foto: Shutterstock

U saveznoj zemlji Šlesvig Holstajn u Nemačkoj, šestogodišnji dečak doživeo je stravičnu sudbinu kada je upao u ograđeni prostor sa đubrivom i tada izgubio život.

Njegovo beživotno telo pronašle su ekipe vatrogasaca i Hitne pomoći koje su odmah izašle na teren nakon prijave nestanka. Pokušaji da se dečak pronađe i spasi, uključujući upotrebu helikoptera, kamera i dronova, nažalost nisu urodili plodom, prenosi Telegraf.

Dramatična potraga za nestalim dečakom

Nestanak šestogodišnjeg dečaka prijavili su njegovi baka i deka kod kojih je bio u poseti. Nakon što su shvatili da je dečak nestao, krenuli su u potragu i nesrećno ga pronašli u ograđenom prostoru sa đubrivom. Ova tužna vest potresla je celu zajednicu i izazvala veliku pažnju javnosti.

Još uvek nepoznat uzrok smrti

Istraga je u toku kako bi se utvrdio tačan uzrok dečakove smrti. Detalji o tome kako je došlo do ovog tragičnog incidenta još uvek nisu javno obelodanjeni, ali nadležne službe ulažu napore kako bi razjasnile sve okolnosti ovog događaja.

Ova strašna nesreća podseća nas na važnost pažljivog nadzora dece, kao i na neophodnost pridržavanja mera bezbednosti u svim okruženjima gde se deca mogu naći. Nažalost, ovakvi događaji nas podsećaju koliko je važno stalno raditi na podizanju svesti o bezbednosti dece i preduzimati sve neophodne korake kako bi se sprečile slične tragedije u budućnosti.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading