DETE SE IGRALO NA ROĐENDANU I SAMO SE SRUŠILO! Strašna tragedija - umro na licu mesta!

Autor:

Svet

05.03.2024

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne zna se uzrok smrti.

DETE SE IGRALO NA ROĐENDANU I SAMO SE SRUŠILO! Strašna tragedija - umro na licu mesta!

Foto: Shutterstock

Sedmogodišnji dečak je preminuo tokom proslave dečijeg rođendana u Francuskoj.

Prema izveštajima lokalnih medija, nesreća se dogodila u "Parku Trampolina" u Šambliju, koji se nalazi u departmanu Oaza na severu Francuske.

Prostorija u kojoj se tragedija odigrala bila je mesto održavanja više dečijih rođendanskih zabava. Dečak se uputio ka svojoj majci koja je sedela za stolom rezervisanim za goste, kada se iznenada počeo osećati loše i kolabirao.

Ne zna se od čega je umro

- Lekari na licu mesta nisu ustanovili očigledan uzrok smrti, samo mu je bilo loše kada se vratio za sto, i nažalost preminuo na licu mesta - navodi izvor blizak istrazi.

Dok je policija evakuisala sve posetioce, hitna pomoć je pokušala reanimaciju, ali bezuspešno. Trenutno nije poznat uzrok ove tragedije.

Podsećamo na još jednu tragediju u kojoj je žrtva dete.

U Sverdlovskoj oblasti, nezamisliva tragedija pogodila je jednu porodicu kada se četvoromesečna devojčica udavila u kadi za bebe tokom kupanja. Majka te male bebe se onesvestila dok je kupala svoju ćerku, što je dovelo do ove strašne nesreće.

Dok je majka pažljivo kupala svoju ćerku, iznenada je počela da oseća vrtoglavicu. Osećaj je bio toliko jak da je izgubila svest i pala na pod. Ovaj neočekivani događaj ostavio je ženu nesposobnu da nadzire svoje dete u kadi.

Kada je majka konačno povratila svest, suočila se sa najgorim mogućim prizorom: njen suprug je vrištao od očaja, svestan da se nešto strašno dogodilo njihovoj malenoj ćerkici. Hitna pomoć je pozvana odmah, ali nažalost, ni lekari nisu uspeli da spasu život male bebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading