OBRT! Influenserku pred mužem SILOVALO SEDAM MUŠKARACA, a evo šta se sada dogodilo

Autor:

Svet

06.03.2024

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučaj silovanja šokirao je svet, a bračni par koji je preživeo pakao i dalje se oporavlja od svega

OBRT! Influenserku pred mužem SILOVALO SEDAM MUŠKARACA, a evo šta se sada dogodilo

Foto: instagram/vueltaalmundoenmoto

Prošlonedeljna objava bračnog para blogera iz Španije da su, tokom proputovanja po svetu u Indiji doživeli horor, a žena i grupno silovanje, potresli su svet.

Vićente (64) i Fernanda (28) putovali su po Indiji na motociklima rešivši da u državi Utar Pradeš predahnu kraj pijace i noće u šatoru.

Nisu ni sluteli koliku su grešku tada napravili. Njih su napala sedmorica Indijaca. Vićenteu su stavili nož pod grlo pretivši mu klanjem, dok su ženu dva sata neprestano silovali. Na kraju su im uzeli i sve što su imali kod sebe.

Ona je primljena u bolnicu dok je muž pretučen.

Slučaj je brzo došao do indijskih vlasti a u priču se umešala i Španija, te je sada i donesena unutrašnja sudska odluka.

Žrtve seksualnog zločina u Indiji imaju pravo na finansijsku kompenzaciju, pa je tako špansko-brazilska turistkinja Fernanda (28) dobila odštetu od milion rupija - što je oko 11.000 evra.

Policija je ček predala njenom mužu Vićentu (64), a očekuje se da se slučaj pojavi na sudu ove nedelje, što je neobično brzo za ovu zemlju.

U međuvremenu su uhapšeni svi osumnjičeni za napad i silovanje, preneli su mediji.

Oni dodaju da će seksualni prestup protiv stranca verovatno doneti negativan publicitet zemlji i time uticati na imidž Indije u svetu. Postoji i rizik da će turizam biti oštećen, izvestila je India Today.

Prema rečima portparola policije, par je rekao da želi da napusti grad i dobiće zaštitu.

"Spremni smo da ponudimo svaku pomoć koju žele", rekao je on.

Prema anketama, bilo je više od 31.000 silovanja u Indiji, zemlji sa 1,4 milijarde stanovnika, tokom 2022. godine, u proseku 85 silovanja na dan. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading