SVI SE PITAJU ŠTA JE PRVO URADIO! Muškarac pušten na slobodu posle 30 godina zatvora - Čim je napustio ćeliju POŠAO OVDE!

Autor:

Svet

06.03.2024

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri generacije Džonsonove porodice nisu mirovale dok nisu uspele da dokažu njegovu nevinost.

SVI SE PITAJU ŠTA JE PRVO URADIO! Muškarac pušten na slobodu posle 30 godina zatvora - Čim je napustio ćeliju POŠAO OVDE!

Foto: UIKS

Danas je u Pensilvaniji došlo do jednog izuzetnog događaja - Ronald Džonson, muškarac star 61 godinu, pušten je iz zatvora nakon više od trideset godina provedenih iza rešetaka. Ovo oslobođenje je rezultat poništenja presude za ubistvo koja je protiv njega doneta 1990. godine.

Borba za pravdu

Tri generacije Džonsonove porodice nisu mirovale dok nisu uspele da dokažu njegovu nevinost. Njegov advokatski tim je istakao da su se neumorno borili za ovaj ishod, što je dovelo do današnjeg oslobađanja. Pripravnik u Džonsonovom timu, Stiven Lazar, izjavio je da će prvo što će Džonson uraditi kao slobodan čovek biti da poseti grob svoje majke, koja je uvek verovala u njegovu nevinost.

Sumnjive okolnosti presude

Džonson je osuđen za ubistvo čoveka za koje policija tvrdi da je ubijen iz vatrenog oružja tokom dilovanja droge u svom automobilu u martu 1990. godine. Međutim, advokati odbrane su naglasili da su svedočenja ključnih svedoka "značajno" evoluirala tokom policijskih ispitivanja, a da presuda nije bila potkrepljena forenzičkim dokazima poput otisaka prstiju ili DNK.

Promenjene priče svedoka

Zanimljivo je da su svedoci prvobitno tvrdili da njihov klijent nije bio prisutan, da bi kasnije identifikovali drugu osobu kao potencijalnog osumnjičenog. Međutim, ovi ključni dokazi nisu bili uvaženi od strane policije i tužilaca u to vreme.

Ova priča o dugogodišnjoj borbi za pravdu i konačnom oslobođenju nakon trideset godina zatvora predstavlja inspiraciju za sve koji se bore za istinu i pravdu. Ronald Džonson je konačno dočekao slobodu, a njegova priča će dugo ostati upamćena kao primer istrajnosti i vere u pravdu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading