PEVAČICA POSETILA OČEV GROB! Napisala posvetu, mnoge su rastužile slike i ove reči! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.03.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerka redovno obilazi ovo mesto.

PEVAČICA POSETILA OČEV GROB! Napisala posvetu, mnoge su rastužile slike i ove reči! (FOTO)

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Pevačica Seka Aleksić posetila je grobno mesto svog oca, pa je fotografisala spomenik i objasnila koliko joj nedostaje. Ona je sve podelila sa pratiocima na društvenim mrežama, pa su joj fanovi slali srca.

Ona je kratko napisala "tata" sa stikerom crvenog srca - pa nema sumnje da uvek ode na ovo mesto kad poželi da se sa njim na neki način ispriča.

Foto: instagram seka aleksic

Grob oca Seke Aleksić

 

Inače, Seka Aleksić u jednom trenutku svog života potpuno je izgubila kontakt sa ocem. Zbog rata, ona se sa majkom, bratom i očuhom preselila iz rodnog grada prvo u Banju Koviljaču, zatim u Lipolist, a njen otac je otišao u Austriju.

Nisu se čuli i videli godinama sve dok jednog dana njena tetka nije u Austriji srela njenog tatu. Čuli su se, a posle nekoliko godina i videli. Dva sata su se grlili i plakali.

- Za vreme rata smo prekinuli kontakt skroz. Očuh je sa mnom učio istoriju, to nikada neću zaboraviti, on čita naglas a ja treba to da zapamtim dok razmišljam šta ću večeras da obučem, ali on se toliko jadan trudio oko mene. Učili smo istoriju, srpski, nemački... On se zaista trudio i verujte mi, ja sam toliko imala osećaj da je on moj tata, da je on taj moj, zaštitnik, taj muškarac koji je meni kroz čitavo to detinjstvo pa i dan danas nedostajao. On je to jednim delom dosta nadomestio, zaista jeste, ali ključna stvar svega toga je bila mama koja je uvek govorila da je moj tata najbolji, da je moj tata divan čovek, da moj tata nije dobar samo kada popije, ali da ne da nije dobar nego je eto tako malo preke naravi. Moja mama nikada za mog tatu nije ništa ružno rekla i uvek me je učila da je tata-tata i da niko drugi ne može da bude tata - rekla je Seka za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading