NAJDIRLJIVIJI OPROŠTAJ U PENZIJU: Učiteljica Vesna je bila oduševljena gestom svojih đaka i kolega!

Autor:

Vesti

03.03.2024

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivan oproštaj učiteljice Vesne

NAJDIRLJIVIJI OPROŠTAJ U PENZIJU: Učiteljica Vesna je bila oduševljena gestom svojih đaka i kolega!

Foto: instagram


U Lapljem selu, Osnovna škola "Miladin Mitić" doživela je dirljivu scenu ispraćaja u penziju omiljene učiteljice Vesne. Gromoglasni aplauzi i špalir učenika koji su se postavili u hodniku kako bi ispratili svoju voljenu učiteljicu, ostavili su dubok utisak na sve prisutne.

Nezaboravni trenuci

Snimak koji je osvanuo na Instagram stranici "vranjecirkus.tabloid" prikazao je ovaj nezaboravan trenutak. Učiteljica Vesna je bila vidno dirnuta gestom svojih učenika, a kako je tapšanje trajalo, odlučila je da im se pridruži i zagrli svu decu koja su došla da je isprate u penziju. Njeni kolege su takođe bili prisutni, pružajući podršku i opraštajući se na emotivan način.

"Čestitke ženi koja je doživela časno i pošteno svoju penziju", "Draga naša Vesna srećan odlazak u penziju. Za mene i moju porodicu ste najbolja učiteljica i najdivniji čovek u celoj školi. Hvala na nesebičnom trudu i ljubavi prema našoj deci", "Predivno! Učiteljica je drugi roditelj!", "Bravo školska, to si svojim radom i poštenjem zaslužila", "Svaki dobar učitelj se zauvek pamti" , "Srećan odlazak u penziju teta Vesna, deca znaju ko je dobra osoba, to se oseća", "Za ovo se živi. Ovo se ne može ispričati, samo doživeti", bili su samo neki od mnogobrojnih komentara ispod videa.



Reakcije i komentari

Na snimku se moglo primetiti oduševljenje učiteljice Vesne, ali i duboku zahvalnost prema svojim učenicima. Komentari ispod videa su bili ispunjeni rečima hvale i podrške, potvrđujući da je gospođa Vesna ostavila neizbrisiv trag u životima mnogobrojne dece koja su imala privilegiju da je imaju za učiteljicu.


Ovaj emotivan oproštaj od učiteljice Vesne jasno pokazuje koliki uticaj nastavnici mogu imati na živote dece. Njena predanost i ljubav prema učenju ostavili su neizbrisiv pečat, a ispraćaj koji su joj priredili učenici i kolege ostaje kao snažan simbol zahvalnosti i poštovanja. Učiteljica Vesna će zauvek biti upamćena kao osoba koja je svojim radom i poštenjem zaslužila ne samo oproštaj u penziju, već i neizmernu ljubav svojih učenika.

(Blic)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading