SKANDAL NA NASTUPU SEKE ALEKSIĆ! Devojka je terala da joj crta po grudima! OVO su šok-detalji!

Autor:

Zabava

26.02.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo sigurno niste očekivali!

SKANDAL NA NASTUPU SEKE ALEKSIĆ! Devojka je terala da joj crta po grudima! OVO su šok-detalji!

Foto: ATA Images

Pevačica Seka Aleksić doživela je šok kada joj je na nastupu prišla devojka i zatražila da joj se potpiše na grudima, pomenuta devojka je veliki fan Aleksićke, pa nije mogla da je ne natera na ovaj potez.

Seka je to sa zadovoljstvom učinila, a potom uz osmeh poručila:

- Odavno se nisam na s*** potpisala! I to tvrdu, tvrdu! Samo na velike! - rekla je Seka tom prilikom.

 

 

Podsetimo, pevačica Seka Aleksić je razmenila nekoliko poruka sa muškarcem koji joj je nudio da joj bude rob, da bi naposletku celu prepisku podelila na X-u, nekadašnjem Tviteru.

Naime, misteriozni momak je pitao pevačicu da joj da jedan predlog, a nakon što mu je Aleksićeva odgovorila: "Izvolite", on joj je izneo svoju ponudu.

"U Beogradu sam. Da li bi mi dozvolila da budem vaš lični sluga bez limita. Imam i slike. Diskretan sam 101%. 30 godina imam", napisao je ovaj muškarac, a kada ga je pevačica pitala: "Sluga? Je l' idete u prodavnicu? Na pijacu?", on joj je poručio: "Rob, sluga, sve što poželite, naravno".

- I posle mi kažite da nema plemenitih ljudi - našalila se Seka uz ovu prepisku, da bi, na pitanje jednog pratioca da li ovaj muškarac može i da "olupa pločice u kupatilu" odgovorila: "Mislim da on neće to". Inače, kako je Seka vrlo aktivna na društvenim mrežama, neretko se dopisuje sa svojim fanovima, pa razmenjuju savete i predloge za to gde pevačica treba opet da zakaže nastupe. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading