TUGA DO NEBA! NOVI DETALJI O SMRTI MILOJEVIĆEVOG OCA: Evo od ČEGA je takođe bolovao!

Autor:

Sport

22.02.2024

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su zatečeni užasnim vestima.

TUGA DO NEBA! NOVI DETALJI O SMRTI MILOJEVIĆEVOG OCA: Evo od ČEGA je takođe bolovao!

Foto: Starsport

U četvrtak nas je zatekla tužna vest da je preminuo otac Dejana Milojevića, Milan Milojević. Nakon užasnih vesti koje su pristigle iz Amerike i sahrane Dekija, mislilo se da ne može gore, ipak, napustio nas je i Milan.

Nekadašnji kondicioni trener popularnog Dekija, Novica Pantelić, kaže da je Milojeviću senioru otkazalo srce.

Preminuo je od srca i tuge - rekao je Novica Pantelić za sport.alo.

Takođe, Milan je imao problema i sa pritiskom, što je vrlo verovatno takođe uticalo na to da se dogodi ovakva tragedija.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Sahrana Dejana Milojevića
MILAN I DEJAN MILOJEVIĆ

Otac Dejana Milojevića, Milan Milojević, preminuo je manje od mesec dana nakon tragičnog gubitka svog sina. On je preminuo u četvrtak, 22. februara, dok je njegov naslednik Dejan umro 17. januara u SAD usled srčanog udara. 

Ovaj niz nesretnih događaja ostavlja porodicu i sportsku zajednicu u dubokoj tuzi, ostavljajući prazninu koja će teško biti popunjena.

Dejan Milojević je ostavio neizbrisiv trag u svetu košarke, kako kao igrač, tako i kao trener. Sa reprezentacijom Srbije i Crne Gore osvojio je evropsko zlato 2001. godine u Turskoj, a iza sebe je imao i uspešnu karijeru u Evroligi. Takođe, bio je trostruki prvak ABA lige i ostvario je zapažene uspehe kao trener, uključujući osvajanje Kupa Radivoja Koraća sa ekipom Mega, kao i titule šampiona Crne Gore i kupa sa Budućnosti.

Popularni Miloje sahranjen je 17. februara na Novom bežanijskom groblju u Beogradu. Sahrani je prisustvovao veliki broj ljudi, među kojima su bili članovi njegove porodice, bivši saigrači, treneri, poštovaoci.

Detalji sahrane njegovog oca Milana biće naknadno saopšteni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading