SAČEKAO DA SAHRANI SINA, A ONDA I SAM UMRO! Tragična priča o ocu Dejana Milojevića!

Autor:

Sport

22.02.2024

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika tuga zadesila nas je još jednom.

SAČEKAO DA SAHRANI SINA, A ONDA I SAM UMRO! Tragična priča o ocu Dejana Milojevića!

Foto: Starsport

Posle smrti Dejana Milojevića, koja je rasplakala svet, Srbiju je zadesila nova užasna vest. Dekijev otac, Milan, preminuo je manje od mesec dana nakon tragičnog gubitka svog sina.

Teško je zamisliti kroz kakav pakao prolazi porodica Milojević trenutno. Legenda srpske košarke napustila nas je 17. januara, a vrlo brzo i neočekivano, njegov otac izgleda nije mogao da podnese tugu, te bezmalo deset dana od sahrane svog najvoljenijeg ispušta dušu, sve se čini, od tuge. 

Ne postoje dostupne informacije o tome koji je uzrok Milanove smrti, ali ne može se odoleti utisku da je velika tragedija u mnogome uticala na dešavanja koja su se danas odvila.

U svakom slučaju, čitava sportska javnost iskreno sažaljeva porodicu Milojević i šalje svoje najdublje saučešće koje nikada neće moći da nadomesti gubitke u ovoj 2024. godini, nažalost, obavijenoj u crno.  Nažalost, Milan nije imao tu "utehu" da njegov sin dočeka njegov odlazak, umesto ove u mnogome lošije varijante. 

Foto: printscreen/instagram

Dejan Milojević
Dejan Milojević

Milojević je rođen 1977. godine u Beogradu. Igrao je za Beovuk, FMP, Budućnost Podgoricu, Partizan, Valensiju, Galatasaraj, a karijeru je završio u Partizanu gde se vratio 2009. godine.

Trenersku karijeru je započeo 2012. godine u Megi, gde je ostao do 2020. godine. Potom je godinu dana proveo u Budućnosti iz Podgorice, da bi 2021. godine otišao u Ameriku, tačnije u Golden Stejt Voriors, gde je bio asistent prvom treneru Stivu Keru. Sa ovim timom je 2022. godine postao NBA šampion.

Sa reprezentacijom naše zemlje je 2001. na Evropskom prvenstvu u Turskoj postao šampion.

Godine 1998. je prešao u FMP iz Železnika, u čijem dresu provodi naredne dve sezone.

Podsetimo, Dejan Milojević imao je samo 46 godina, kada je preminuo od posledica moždanog udara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading