KAKAV GEST! UČENIK PETOG RAZREDA SLOMIO DESNU RUKU, ONO ŠTO SU NJEGOVI DRUGARI URADILI MNOGE OSTAVILO BEZ REČI: Njima to čak niko nije tražio!

Autor:

Vesti

22.02.2024

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korisnici društvene mreže Instagram pohvalili su ovu decu.

KAKAV GEST! UČENIK PETOG RAZREDA SLOMIO DESNU RUKU, ONO ŠTO SU NJEGOVI DRUGARI URADILI MNOGE OSTAVILO BEZ REČI: Njima to čak niko nije tražio!

Foto: Shutterstock

Potez učenika petog razreda jedne škole oduševio je korisnike društvenih mreža! A njihovi roditelji sigurno su ponosni na njih!

Naime, njihov drugar iz odeljenja je polomio ruku, od svojih školskih drugara dobio je pomoć kakvoj se nije nadao.

- Moj klinac 11 godina polomio desnu ruku, a dešnjak je. Utisak njegov iz škole:"Mama, na kraju časa, Nina mi pakuje knjige u ranac Mateja mi nosi jaknu, Saša samo pokupi ranac" i tako prelaze u drugi kabinet! Toj deci niko nije rekao da to rade. Sami od sebe! - napisala je jedna korisnica mreže X.

Korisnici ove mreže pohvalili su ovu decu.

- Bravo deco. Kućno vaspitanje. Volite se i pomažte jedni drugima u nevolji - navodi se u jednom komentaru.


Ova majka dodala je i da je njen sin iznenađen prijatno.

- Volim kad čujem ovakve priče, ima nade za ovaj svet. Sinu želim što pre da se reši gipsa - napisala je jedna korisnica ove mreže.

Podsetimo, u Beogradu je danas proglašena epidemija malih boginja. 

Novi slučajevi zaraze malim boginjama od 6. februara, kada pojavio prvi slučaj posle 10 meseci, poslednjih dana se pojavljuju svakodnevno i nisu povezani međusobno, što znači je virus u cirkulaciji.

Poslednja dva slučaja zaraze malim boginjama za koji je javnost saznala su od jutros.

 Male boginje su tako potvrđene kod još dve osobe u Beogradu. Reč je o muškarcu (46) i detetu (3).

Ko oboljeva od malih boginja?

Rizik inficiranja virusom morbila imaju osobe koje nijesu preležale male boginje ili nijesu vakcinisane protiv malih boginja. Morbili se uglavnom smatraju bolešću dječjeg uzrasta, ali se mogu javiti u bilo kom životnom dobu kod nevakcinisanih i osjetljivih osoba. Otpornost nakon preležane bolesti kao i kod potpuno vakcinisanih osoba se smatra doživotnom. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading