OVO JE PORODIČNI DOM MILOJEVIĆA: Tuga razara nakon još jedne tragedije i velikog gubitka (FOTO)

Autor:

Sport

22.02.2024

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neopisiva bol i tuga...

OVO JE PORODIČNI DOM MILOJEVIĆA: Tuga razara nakon još jedne tragedije i velikog gubitka (FOTO)

Foto: ATA Images, Tanjug/AP

Danas nas je zatekla tužna vest da je preminuo otac Dejana Milojevića, Milan Milojević. Nakon užasnih vesti koje su pristigle iz Amerike i sahrane Dekija, mislilo se da ne može gore, ipak, napustio nas je i Milan. Posle samo mesec dana od smrti legendarnog košarkaša i 10 dana od sahrane koju je skrhani otac jedva izdržao, od posledica tuge preminuo je Milan.

Ovako je izgledao porodični dom Milojevića nakon još užasnih vesti.

U njemu je živeo Dejan, ali i njegova žena, ćerka i sin. Sve što se dešava porodici u poslednjih mesec dana je veoma potresno. Ovo su za njh sigurno veoma teške vesti i nadamo se da će se što pre oporaviti od svega što ih je zadesilo u poslednje vreme.

MILAN I DEJAN MILOJEVIĆ

Otac Dejana Milojevića, Milan Milojević, preminuo je manje od mesec dana nakon tragičnog gubitka svog sina. On je preminuo u četvrtak, 22. februara, dok je njegov naslednik Dejan umro 17. januara u SAD usled srčanog udara. 

Ovaj niz nesrećnih događaja ostavlja porodicu i sportsku zajednicu u dubokoj tuzi, stvarajući prazninu koja će teško biti popunjena.

Dejan Milojević je ostavio neizbrisiv trag u svetu košarke, kako kao igrač, tako i kao trener. Sa reprezentacijom Srbije i Crne Gore osvojio je evropsko zlato 2001. godine u Turskoj, a iza sebe je imao i uspešnu karijeru u Evroligi. Takođe, bio je trostruki prvak ABA lige i ostvario je zapažene uspehe kao trener, uključujući osvajanje Kupa Radivoja Koraća sa ekipom Mega, kao i titule šampiona Crne Gore i kupa sa Budućnosti.

Popularni Miloje sahranjen je 17. februara na Novom bežanijskom groblju u Beogradu. Sahrani je prisustvovao veliki broj ljudi, među kojima su bili članovi njegove porodice, bivši saigrači, treneri, poštovaoci.

Detalji sahrane njegovog oca Milana biće naknadno saopšteni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading