TEORIJE ZAVERE O KEJT MIDLTON PREPRAVILE INTERNET: Princeza je zamenjena DVOJNICOM, u komi je, a sve to zbog jednog DETALJA na slici (FOTO)

Autor:

Svet

05.03.2024

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kejt Midlton i misterija nestanka

TEORIJE ZAVERE O KEJT MIDLTON PREPRAVILE INTERNET: Princeza je zamenjena DVOJNICOM, u komi je, a sve to zbog jednog DETALJA na slici (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton privukla je posebnu pažnju kada je nedavno posetila ragbi utakmicu


Društvene mreže su preplavljene teorijama zavere i glasinama o navodnom nestanku princeze Kejt Midlton. Ali šta se zaista dogodilo?

Kejt Midlton je u komi? Kejt Midlton je otišla na uvećanje zadnjice? Ovo je bio samo početak potpunog ludila na društvenim mrežama o nestanku princeze.



Nakon što je prošla kroz tešku operaciju, Kejt Midlton se po prvi put pojavila u javnosti. Njen izraz lica govorio je više od reči, ostavljajući javnost u znatiželji.

Bakingemska palata demantuje glasine o Kejt Midlton

Bakingemska palata se oglasila kako bi demantovala glasine o Kejt Midlton i potvrdila da se princeza oporavlja. Međutim, ni to nije smirilo internet duhove.

Teorije zavere o nestanku Kejt Midlton

Teorije zavere su se nizale jedna za drugom, počevši od tvrdnji da osoba na fotografiji nije Kejt Midlton zbog nedostatka mladeža, do sumnji da je TMZ fotošopirao fotografiju.

 

 


Fotografija "nije kvalitetna" - nova teorija zavere

Najnovija teorija zavere se fokusira na kvalitet fotografije, tvrdeći da mutna slika pokazuje neku drugu ženu umesto Kejt Midlton. Navodna pikselizacija slike dodatno je podgrejala sumnje.

 

 

 

 

Sledeća na listi teorija je da automobil u kojem je bila Kejt Midlton nema četiri točka, već pet. I da je TMZ, koji je prvi objavio pojavljivanje princeze, fotošopirao fotografiju.

 

 


Ovo ludilo na društvenim mrežama ne prestaje, a svaka nova teorija izaziva veliku pažnju javnosti. Hoće li istina o nestanku Kejt Midlton ikada biti otkrivena? Ostaje nam da sačekamo i vidimo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Lila

06.03.2024 14:29

U kolima sa majkom je Pipa, 100% a šta je sa Kejt, čuće se.