HOROR U ŠKOLI! Uneo ručni bacač granata u salu punu dece i ISPALIO, ima i povređenih! (VIDEO)

Autor:

Svet

18.02.2024

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lokalne vlasti su odmah reagovale i preuzele kontrolu nad situacijom.

HOROR U ŠKOLI! Uneo ručni bacač granata u salu punu dece i ISPALIO, ima i povređenih! (VIDEO)

Foto: twitter.com/nexta_tv

U ukrajinskom gradu Melitopolj, nedaleko od granice sa Krimom, došlo je do šokantnog incidenta tokom održavanja takmičenja u džudou za decu.

Naime, prema izveštaju medija, jedan od gledalaca je doneo ručni bacač granata na takmičenje i slučajno ga ispalio, izazivajući eksploziju koja je rezultirala lakšim povredama za šest osoba., prenosi Informer.

Povređeni i reakcije javnosti

Šest osoba je zadobilo lakše povrede usled ovog nemilog događaja, što je izazvalo uznemirenost među prisutnima. Lokalne vlasti su odmah reagovale i preuzele kontrolu nad situacijom, a istražni organi su započeli istragu kako bi utvrdili okolnosti ovog incidenta.

Geografski kontekst i politička situacija

Melitopolj, grad smešten u Zaporoškoj oblasti, privlači pažnju i zbog svog geografskog položaja, budući da se nalazi blizu granice sa Krimom. Takođe, treba napomenuti da je Melitopolj pod ruskom kontrolom od 2022. godine, što dodatno komplikuje ovaj incident i njegove potencijalne posledice.

Incident sa ručnim bacačem granata na takmičenju u džudou u Melitopolju je izazvao opravdanu zabrinutost među lokalnim stanovništvom i javnošću. Nadamo se da će istraga pružiti odgovore o tome kako je ovakav događaj mogao da se desi, i da će se preduzeti odgovarajuće mere kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti.

(Informer)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading